Celebrity News

Nikolina Kovač ODBRANILA DIPLOMSKI pa se tim povodom ponosno pohvalila OVIM FOTKAMA (foto)

Nikolina Kovač ODBRANILA DIPLOMSKI pa se tim povodom ponosno pohvalila OVIM FOTKAMA (foto)

story

Nikolina Kovač sa svojim suprugom, pevačem Sašom Kaporom, i njihovim sinom Nikolajem živi u Beogradu, ali od skoro je nema u javnosti zato što se posvetila vrlo važnim ciljevima.

Prvi je bila priprema diplomskog rada, budući da je pevačica apsolvent novinarstva na fakultetu u Sarajevu, a drugi je novi singl koji uskoro očekuje njenu vernu publiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???????? ????č ????? (@nikolina.kovac) on Apr 13, 2019 at 12:29pm PDT

Naime, juče je Nikolina obavestila sve svoje pratioce da je diplomski rad uspešno odbranila a tim povodom je na svom Instagram profilu napisala sledeće:

– Studije žurnalistike na državnom fakultetu u Istočnom Sarajevu sam regularno upisala posle završene opšte gimnazije i stigla sam do treće godine, posle toga su se desile Zvezde Granda, preusmeravanje toka stvari iz privatnog života i tada je usledila pauza, ali sam vrlo brzo nastavila i koristila svaki slobodan trenutak da učim i da polažem ispite, jer mislim da čovek treba da radi na sebi, jer tu definitivno ima posla i uvek treba neka vrsta nadogradnje, tako da sam pre tri godine položila i poslednji ispit, ali mi je ostao diplomski koji sam stalno prolongirala, ali sam želela da taj ciklus zatvorim i privedem kraju – objašnjava Nikolina i dodaje:

https://www.instagram.com/p/BwPX85wg--Z/?utm_source=ig_embed

– Tako da sam iskorostila prvi slobodan trenutak posle nastupa koje sam imala od Nove godine i konačno završila i diplomiralla. Prevashodno sam htela da upišem književnost kao moju veliku ljubav, ali su mama i tata u tom trenutku rekli da to ne bi bilo najbolje rešenje, jer ja sva književna dela mnogo analiziram, mnogo ulazim u bit likova, jer sam neko ko je jako emotivan i sve to proživljavam i možda to ne bi bio pravi izbor za mene u tom adolescentskom uzrastu. Analizirajući sebe iz ove perspektive bili su u pravu. Odabrala sam žurnalistiku kao nešto što je vezano za komunikaciju, medije, pisanje, u nekom segmentu slično književnosti, a opet dosta komercijalnije. Ništa nije jednostavno. Iza mojih položenih ispita stoje neprospavane noći, ali ja nisam neko ko se žali, nego neko ko je jako uporan, marljiv i vredan. Uvek se setim formule doktora Preradovića čuvenog psihijatra: hoću, mogu, krećem. To su te tri stavke koje su potrebne za bilo koji vid uspeha.

https://www.instagram.com/p/BwNSy6YIuWI/?utm_source=ig_embed

Juče na odbrani diplomskog mi je bilo jako emotivno, jer su tu bili moji drugari sa faksa sa kojima sam studirala, profesori koji su mi pružali jako veliko razumevanje i podršku. Nakon odbrane rada bilo je tu nekoliko emotivnih govora od strane mojih profesora koji su me baš ganuli. Završio se jedan ciklus u mom životu i jako sam ponosna na to. Nekako čoveku padne kamen sa srca kada zna da je nešto tako važno završio - zaključila je uspešna pevačica