Celebrity News

SAD JE SVE DRUGAČIJE: Aca Lukas progovorio O POMIRENJU sa Sonjom!

SAD JE SVE DRUGAČIJE: Aca Lukas progovorio O POMIRENJU sa Sonjom!

Folker Aca Lukas otkriva da je svestan da njegov odnos sa suprugom, od koje se zakonski nije razveo, nije bio “normalan”, ali da su na sve nesuglasice stavili tačku jer na prvom mestu misle na naslednicu Viktoriju.

Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, i Sonja Vuksanović iza sebe imaju buran period, a nakon brojnih uvreda i prepucavanja preko društvenih mreža i medija, pevač za “Scenu” kaže da su uspeli da pronađu zajednički jezik.

- Sonja i ja smo u dobrim odnosima. A kad se priča o pomirenju, ako mislite na deo da li smo ponovo muž i žena i da li smo ponovo u ljubavnoj vezi, nismo. Mi smo roditelji Viktorijini i to je sasvim dovoljno da bismo se dozvali posle svih onih gluposti koje smo pravili. Ja uvek priznam kada nešto radimo što ne valja, ono nije bilo normalno, ali sad se ponašamo drugačije - kaže Lukas i otkriva da je unuka, koju mu je rodila ćerka Miljana, novi izvor sreće:

- Često posećujem unuku i ćerku, sasvim normalno sam se snašao kao deda. Nisam imao problem sa snalaženjem, sve je super i uživamo svi. Viktorija voli bebu, igraju se zajedno. To mi je baš drago, nisam znao kako će to da prođe, ali, evo, super je.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa privatnog slavlja na kojem folkera tokom zabavljanja gostiju prisutni kite novčanicama, a on nam kaže da se to zapravo retko dešava pa objašnjava da on peva za honorar, a ne za bakšiš.

- Ja ne radim za bakšiš. Desi se da gostujem na svadbi, mada to retko radim, ali to je možda bila šala. Ne sećam se kada sam imao veselje na kojem me je neko kitio parama. Što se tiče mojih nastupa, ne dolazi u obzir bilo kakvo davanje para, niti bilo kakvih gluposti jer to je meni baš degutantno i odvratno. Ne prodajem krompir, nisam na pijaci, ja pevam. Ljudi plate kartu, dođu i gledaju, tako da bakšiš ne uzimam. Ne znam da li od njega može da se zaradi ili ne može - poručio je Aca i otkrio da se vreme dosta promenilo kada su zarade u pitanju, jer je nekada u kafanama moglo dobro da se inkasira:

- Nekada je bilo mnogo para kada sam radio po kafanama i opet su tu bili neki specifični gosti koji dođu zbog tebe, imaju novac i to su neke enormne cifre, ali to ne može da bude stalno i uvek. To se samo povremeno dešava. Sad malo češće praktikujem da zapevam u kafani jer mi se jako sviđa i ne mogu da pobegnem od toga. Drugačiji je repertoar i atmosfera, ja to stvarno volim i ne libim se toga.

Lukas nam kaže da je prezadovoljan saradnjom sa Milicom Pavlović i njihovim duetom pa je istakao da je mlada pevačica na prvom mestu profesionalac:

- Ona je jedna sjajna devojka pre svega, dobra i lepo vaspitana, fina, pravi profesionalac. S njom je baš lako sarađivati, ona je zapravo sve organizovala, ja sam samo došao da pevam.