Celebrity News

Ammar Mešić: SRPSKI GLUMAC KOJI SE POJAVIO U "Igri prestola" otkriva da se dopao jednoj od glavnih glumica

Ammar Mešić: SRPSKI GLUMAC KOJI SE POJAVIO U  "Igri prestola" otkriva da se dopao jednoj od glavnih glumica

Prva epizoda, osme sezone serije "Igra prestola" je prikazana i najverniji fanovi su je omdmah i pogledali, a glumac Ammar Mešić postavio je na svoj profil na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa snimanja iz Dubrovnika i time podsetio sve da je jedini srpski glumac koji je glumio u pomenutoj seriji.

Naime, Ammar je istu fotografiju okačio još 2014. godine, baš kada je i snimana serija u Duborvniku, a čiji je deo ekpie bio uparvo on. Danas se priseća kratkog iskustva koje je imao sa holivudksim glumicima. Njega trenutno gledate u seriji "Pogrešan čovek", koja se emituje na Prvoj televiziji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammar.mesic) on Apr 14, 2019 at 11:52am PDT

- Za mene je ovo bilo veliko iskustvo, što sam makar i nakratko bio deo serije i jedno od najuzbudljivijih snimanja. Bio sam na kastingu, a poziv sam dobio preko agenta Anile Gajović, koju sam upoznao u Sarajevu. Snimao sam tri dana u Dubrovniku scene u kojima kraljica Sersei Lanister šeta gradom. Ona je pozitivna i luckasta. Osvojio sam njene simpatije - ispričao je Ammar za "Kurir".

Inače, Ammar je rodom iz Prijepolja, a sada živi i radi u Beogradu. Osim glumom bavi se i režijom predstava za decu i odrasle.

U nastavku u galeriji možete pogledati još fotografija sa snimanja serije "Igra prestola" u kojima Amar glumi, kao i još njegovih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammar.mesic) on Oct 1, 2014 at 2:49am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammar.mesic) on Sep 28, 2014 at 1:43pm PDT