Celebrity News

TURBULENTNA ljubavna veza Romane Panić: PROSIO ME JE, A DRUGOJ JE NAPRAVIO DETE

TURBULENTNA ljubavna veza Romane Panić: PROSIO ME JE, A DRUGOJ JE NAPRAVIO DETE

Romana Panić bila je jedna od najpopularnijih pevačica na našoj sceni. Osim pesma koje su svi znali, njen turbulentan ljubavni život takođe je bio veoma medijski propraćen.

U jeku svoje popularnosti Romana Panić ušla je u vezu sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, sa kojim se u nekoliko navrata svađala i mirila, da bi osvanula vest da je on u vezi sa voditeljkom Jovanom Simić, koja je potom i rodila njegovo dete.

- Samo što sam stigla iz Atine, zazvonio mi je telefon. On me zove i kaže da svima ispričam kako mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola... Nismo se onda videli mesec dana, ali smo posle tih mesec dana opet bili zajedno... Ja sam opet otišla na Kipar, ali čim sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad. A ja iznajmila auto, rezervisala hotel... Ženo, znaš li čega je tu sve bilo?! Zabranio mi je da idem u Grčku! Onda se pojavila neka druga devojka...

On je pričao da nema drugu, da je sve zbog nekog novca i papira. A ta devojka, Jovana, rodila mu je dete 13. aprila. Prosio me je, iako je drugoj napravio dete. Rekla sam mu da se skloni iz mog života, da me zaboravi... Da me više ne zove. Ta Jovana se posle udala za drugog. Prošle godine se i on oženio - ispričala je jednom prilikom Romana.

A Jovana se posle rođenja deteta vratila svom bivšem dragom, dok se Fotos oženio glumicom Nikoletom Karom, kada je i zvanično završena veza između njega i Romane.

Posle ovako turbulentnog života, pevačica nije želela da iznosi detalje o svom ljubavnom životu, a s obzirom da često putuje, spekuliše se da je danas u srećnoj vezi te da u inostranstvo odlazi zbog svog novog izabranika.