Celebrity News

Nikolija i Relja NAPUSTILI STAN U KOME SU ŽIVELI sa Vesnom Zmijanac, iznenadiće vas kad saznate šta se zapravo desilo

Nikolija i Relja NAPUSTILI STAN U KOME SU ŽIVELI sa Vesnom Zmijanac, iznenadiće vas kad saznate šta se zapravo desilo

Popularni pevački par Nikolija Jovanović i Relja Popović napustili su stan na Voždovcu u kom su živeli sa pevačicom Vesnom Zmijanac, prenosi "Scena".

Navodno, između Vesne i Relje nastale su nesuglasice koje tinjaju već duže vreme, te su doneli odluku da iznajme sopstveni stan u kojem će živeti sa ćerkicom Reom.

- Od momenta kada se Nikolija porodila, zajedno sa ćerkom i Reljom živeli su u stanu na Voždovcu. Sve vreme je sa njima živela Vesna koja im je bila uvek tu, da priskoči i pomogne oko bebe. Vesna je tokom proleća i leta uglavnom na Bukulji, pa su oni u tom periodu imali svoj mir. Međutim, svaki ponovni povratak Vesne u svoj stan donosio je nove nesuglasice - kaže izvor blizak porodici, i dodaje:

- Godinu i po dana otkada su započeli zajednički život, Nikolija i Relja su odlučili da napuste stan. Priča se da su imali nesuglasice, naročito Vesna i Relja. Nisu to bile žučne svađe, ali stalno se osećala tenzija. Relja je već duže vreme želeo da njih troje napuste stan i započnu samostalan život. Nikolija nije bila toliko za tu opciju, jer joj je značila majčina pomoć u čuvanju ćerke, ali Relja više nije mogao da izdrži sa taštom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on Sep 2, 2018 at 1:04pm PDT

Kako mediji prenose, Vesni nije bilo pravo kada su joj saopštili da se sele Ipak, i ona je bila svesna da je tako bolje.

- Nikolija i Relja su ozbiljno razgovarali o preseljenju i doneli odluku, koju su saopštili Vesni. Navikla je da provodi vreme sa unukom i nije bila srećna zbog toga, ali šta je tu je. Našli su stan u blizini centra grada i preselili se u njega, a trenutno s agencijom tragaju za nekretninom koju bi pazarili u narednom periodu. Znaju da je to ogromna investicija, ali ne žele da žive u Nikolijinom stanu na Vračaru, već žele da naprave svoju oazu mira - ističe izvor.

Da su Nikolija i Relja napustili stan, potvrdila je i Vesna.

- Da, oni su se preselili sada u stan i planiraju da kupe svoj. Vratila sam se da živim na Vračaru, više nisam na Voždovcu. Nisam gore, vratila sam se u svoj kraj. Tačnije, svuda sam, malo na Vračaru, malo u Atini - rekla je pevačica.