Celebrity News

Britni Spirs u instituciji za mentalno obolele PROTIV SVOJE VOLJE?

Britni Spirs u instituciji za mentalno obolele PROTIV SVOJE VOLJE?

Britni Spirs od januara boravi u instituciji za mentalno obolele osobe, ali kako je juče objavio podkast BrineyGram, ona se tamo nalazi protiv svoje volje.

U januaru ove godine, pevačica je saopštila da otkazuje koncertnu rezidenciju u Las Vegasu, a potom je nestala sa Instagrama. Pre samo dve nedelje, objavljeno je da je u instituciji za mentalno obolele, gde je na jednomesečnoj terapiji. Britni, inače, boluje od bipolarnog poremećaja.

Ali, prema tvrdnjama anonimnih izvora, pop zvezda tamo se nalazi protiv svoje volje – u trenutku kada je poželela da okonča starateljstvo koje nad njom ima otac Džejmi Spirs, on ju je tamo smestio.

Ubrzo nakon što se ova vest pojavila na internetu, heštag #FreeBritney dospeo je na trending listu na Tviteru, nakon što su fanovi izrazili zabrinutost za sigurnost ljubimice.

Voditeljke podkasta Barbara Grej i Tes Barker tvrde da su starateljstvo nad Britni, novac i zdravlje razlozi zbog kojih se ona nalazi u ustanovi protiv svoje volje. S legalne strane, moguće je da njen otac stavi u ustanovu, s obzirom na to da je od 2008. njen staratelj.

Tu je i glasovna poruka anonimnog izvora, koji tvrdi da Britninije uzimala lekove (za bipolarni poremećaj) zbog čega je njen otac rešio da otkaže rezidenciju pod nazivom Domination. Britni je navodno prekršila još jedno pravilo: dok je pod starateljstvom oca, ona ne sme da upravlja automobilom, ali je navodno viđena kako se vozi u društvu dečka Sema Asgarija.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Jul 6, 2018 at 10:03am PDT

Još jedan razlog zbog koga voditeljke podkasta veruju da je pevačica protiv svoje volje u ustanovi je njen bivši pravnik i ko-staratelj Endru Volet. On je u martu okončao saradnju sa porodicom Spirs, nakon 10 godina, a od suda je zahtevao da ga momentalno oslobodi svih obaveza koje ima sa njima. U pismu sudu naveo je da će “nastati značajna i nepopravljiva šteta ukoliko mu se ne dozvoli prekid saradnje.”

Glasine da je Britni protiv volje u ustanovi za mentalno zdravlje i dalje su nepotvrđene. Njena porodica, dečko ali i bivši suprug još uvek nisu komentarisali.