Celebrity News

Kada ljubav promeni pogled na život: Eva Mendez je ZBOG NJEGA odlučila da POSTANE MAJKA

Kada ljubav promeni pogled na život: Eva Mendez je ZBOG NJEGA odlučila da POSTANE MAJKA

story

Glumački par Eva Mendez i Rajan Gosling inače važi kao jedan od tajnovitih među holivudskim parovima, a to je samo još jedan dokaz koliko su se oboje u poslednje vreme uspeli da se odvoje od javnosti i posvetili se porodičnom životu.

Njih dvoje su u skladnoj i mirnoj vezi nešto više od osam godina i imaju dve ćerkice: Amandu i Esmeraldu. Rajan je jednom prilikom za časopis People otkrio da su upravo njih dve jedan od glavnih razloga zbog kojih čuvaju svoju privatnost.

Lepu američku glumicu i modela, 45-godišnju Evu Mendez već duže vreme nismo mogli da gledamo na malim ekranima, a čini se da će tako i ostati još neko vreme.

- Kad bih počela da radim, to bi značilo da budem daleko od svojih ćerki - izjavila je, ali i priznala da je zapravo "opsednuta" svojom decom i da ne želi da ih napušta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on Apr 16, 2019 at 11:33am PDT

Eva se zbog majčinstva povukla i iz glume, a sada je u intervjuu za časopis Women's Health, čija je nova zvezda naslovnice, otkrila da dobar deo svog života uopšte nije htela biti majka.

- Majčinstvo mi nije bilo ni na kraj pameti. Onda se dogodio Rajan Gosling. Kada sam se zaljubila u njega, sve je dobilo smisao. Htela sam da imam njegovu decu - ispričala je Mendesova i dodala kako danas uživa u ulozi majke.

- Ja sam samo mama i zbog toga sam i više nego srećna - izjavila je.

Eva i Rajan su se upoznali na snimanju filma "Gresi očeva" 2011. godine, a te iste godine su i "uplovili u romansu".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Gosling & Eva Mendes (@gosling.mendes) on Oct 3, 2018 at 10:49am PDT