Celebrity News

Retko ko zna da Olja Bećković ima SESTRU BLIZNAKINJU, potpuno su RAZLIČITE, a evo čime se ONA bavi

Retko ko zna da Olja Bećković ima SESTRU BLIZNAKINJU, potpuno su RAZLIČITE, a evo čime se ONA bavi

Da voditeljka Olja Bećković, koju odnedavno ponovo gledamo na malim ekranima, ima sestru bliznakinju malo ko zna.

Srpska glumica, novinar i televizijski voditelj, ćerka pisca Matije Bećkovića i Vere Pavladoljske pet minuta je mlađa Ljudmilina sestra, bliznakinja!

Sestre su nasledele umetničku crtu od roditelja, Ljudmila je profesor muzike, dok je Olja diplomirala glumu, ali pored toka njih dve su potpuno različite.

- Želela sam da budem sličnija Ljudmili, smirenija, darovitija, prirodnija.

Fizički smo sasvim različite, toliko da u mladosti nije bilo uverljivo ni da smo sestre. Nekim čudom, s godinama sve više ličimo. Ljudi se manje zaprepašćuju kad čuju da smo bliznakinje. Različite smo, koliko se razlikuju leva i desna ruka - ja sam levoruka. Ljudmila je daroviti umetnik, stvaralac, u svakom smislu. Ja sam tumač stvaralaštva. Ona vidi šta ja ne vidim, ja razumem ono sto ona ne razume. Idealan par - rekla je jednom prilikom Olja Bećković.

Imena su dobile po stihovima Majakovskog

"Oblak u pantalonama” Vladimira Majakovskog naveli su Matiju Bećkovića da svojim ćerkma da imena Ljudmila i Olja. U to vreme nije bilo ultrazvuka, tako da je određivanje pola deteta bilo čisto nagađanje.

Bećkovićeva bila u braku sa ocem Bake Praseta

Olja Bećković dva puta se udavala, a prvi put još dok je bila na studijama glume na FDU. Naime, sklopila je brak sa Nenadom Ilićem, ocem popularnog jutjubera Baka Praseta! Međutim, veoma brzo su uvideli da nemaju mnogo toga zajedničkog i razveli su se. Ilić je u to vreme bio asistent na FDU i predavao je voditeljki.