Celebrity News

Nevena Ristić i Marko Vukes: Ljubavna priča naše glumice i hrvatskog pevača počela je kao u FILMU

Nevena Ristić i Marko Vukes: Ljubavna priča naše glumice i hrvatskog pevača počela je kao u FILMU

Naša poznata glumica Nevena Ristić i hrvatski pevač Marko Vukes pre dve godine krunisali su ljubav brakom.

Ovih dana odlučili su da podele delić svoje ljubavi sa publikom kroz novu pesmu „Djevojka iz drugog plemena“, koja opisuje upravo njihovu ljubavnu priču. Nevena i Marko u intervjuu za Glossy otkrivaju sve detalje saradnje, ali i početka njihove ljubavne priče.

Izdali ste novi singl “Djevojka iz drugog plemena”. Šta nam možete reći o njemu?

Marko: Pesma “Djevojka iz drugog plemena” je zapravo nastala kroz moju ispovest prijatelju dok sam mu govorio o njoj – djevojci iz drugog plemena. Nije prošao ni ceo jedan dan od kako smo se prvi put sreli nas dvoje, a čvrsto sam bio ubeđen da ovu devojku još dugo dugo želim da srećem. Ta devojka je danas moja žena. Zahvalan sam dragom Bogu što je Boris bio tog dana toliko budan i složio ove reči i ovako silno sve namestio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Vukes (@nevena.vukes) дана 14. Феб 2019. у 4:41 PST

Posebno je i to što je vaš prvi ples sa suprugom Nevenom bio baš uz ovu pesmu. Koje vam još emocije budi taj trenutak i ova pesma?

Marko: Pomalo je smešna situacija vezano za tu priču, jer zapravo od količine obaveza na našim poslovima tih mesec dana uoči svadbe, stalno smo bili na putu, mi smo zaboravili na "prvi ples". I kada smo shvatili da nam je taj detalj promakao, nedelju dana pre venčanja Nevena je došla na tu ideju da bi bilo zpravo i lepo da uz "našu pesmu" koja je stara koliko i naša ljubav zaplešemo. I tada je upravo pesma "Djevojka iz drugog plemena" imala svoju prvu live izvedbu, a dve godine nakon toga došao je trenutak da je i studijski snimimo i uobličimo video spotom, kako bi našla svoje posebno mesto na mom albumu koji objavljujem krajem ove godine.

Nevena, kakav je osećaj glumiti u spotu supruga?

- Meni kao glumici je u opisu posla da oživljavam istinu na sceni ili u kadru nekih drugih ljudi, nekih tuđih reči. Međutim na snimanju imate kao detektor istine režisera, u pozorištu imate publiku, a ovaj put je to bio moj muž. I da, bilo je neobično. Tanka je nit subjektivnog i objektivnog osećaja u biću svakog glumca bilo šta da radi, a u kadru sa Markom sam znala da mi je jedini zadatak bio da to budem - ja. Čista - ja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nevena Vukes (@nevena.vukes) дана 14. Феб 2019. у 11:37 PST

Marko, kakav je osećaj sarađivati sa suprugom?

- Raditi sa Nevenom je uvek zanimljivo i dinamično. Ona voli svoj posao i vrlo je neobična u svom stvaranju i dok glumi i dok piše, a i dok režira. Postoji nešto originalno, mogu reći kao njen pečat, u svemu što radi. Pedantno se bavi osećajima, i onda čini mi se svim kolegama, a i meni preostaje da je samo pratim u tome. Već smo naučili za ovo vreme da radimo zajedno, da se razumemo, što nije baš tako bilo na samom početku. jer meni je trebalo vremena da se opustim pred kamerama. Ipak sam ja pevač, to je moj teren i tu sam siguran, a spotovi su za mene bili strani teren. Tu mi je Nevena pomogla sa svojim glumačkim iskustvom i vremenom sam stekao poverenje.