Celebrity News

Katarina Grujić MORA NA OPERACIJU: Nisam znala da je problem tako ozbiljan...

Katarina Grujić MORA NA OPERACIJU: Nisam znala da je problem tako ozbiljan...

story

Zvezda "Granda" Katarina Grujić suočila se sa zdravstvenim problemom, zbog kojeg će morati da se podvrgne hirurškoj intervenciji.

Kako piše "Svet", Katarini Grujić je lekar saopštio da mora hitno da izvadi krajnike, koji joj duži period stvaraju zdravstvene probleme. Zbog ove neodložne intervencije Katarina će morati da napravi pauzu u poslu.

- Radila sam pet dana zaredom i osetila da sam se prehladila. U stvari, nisam imala pojma da je problem zaista tako ozbiljan - izjavila je Grujićeva za pomenuti magazin jedva čujnim i promuklim glasom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 30. Мар 2019. у 5:42 PDT

Inače, Katarina se nedavno suočila sa zdravstvenim problemima nakon što je promenila ishranu u želji da smrša i onesvestila se neposredno pred snimanje svog novog spota, nakon što je sedam dana jela samo piletinu i pila vodu i čaj, pisao je "Alo".

- Nedelju dana sam pila samo vodu i zeleni čaj, a jela samo kuvanu piletinu, bez soli i bez ukusa. Imam 64 kilograma. To je bitno da žene znaju jer često misle da imam 50. Ne krijem svoju težinu jer smatram da ne treba da se propagira anoreksija. Ipak treba da se povede računa. Svi mi težimo savršenstvu, mada ono ne postoji - rekla je za ovaj list pevačica.