Celebrity News

Duško i Jelena napravili TOTALNU POMETNJU: Da li je SVE SAMO FORA ili je u njihovom odnosu tek sada DOŠLO DO KULMINACIJE?

Duško i Jelena napravili TOTALNU POMETNJU: Da li je SVE SAMO FORA ili je u njihovom odnosu tek sada DOŠLO DO KULMINACIJE?

Duško Tošić mnoge je zbunio kada je sa Instagrama otpratio suprugu Jelenu Karleušu. Među malo više od 300 ljudi koje fudbaler prati na ovoj društvenoj mreži - Jelene zaista nema.

ŠTA BI: Duško “otpratio” Jelenu Karleušu na Instagramu?

Pevačica je "uzvratila udarac" i po pisanju drugih medija isto otpratila Duška sa svog naloga, ali se ovim povodom još uvek nije javno oglašavala.

Sve vreme na ovoj društvenoj mreži ona trenutno provodi u objavljivanju fotografija sa putovanja, doterana i uzdignute glave.

Za to vreme, Duško je otkrio da se nalazi u sestrinom društvu, a onda, po svemu sudeći, i na jednom rođendanskom slavlju.

Iako je bio sa ćerkama Atinom i Nikom, koje su njegova velika radost i snaga - od JK ni traga na ovom okupljanju.

Neki se pitaju da li je sve ovo samo fora ili je u njihovom odnosu tek sada došlo do kulminacije nakon teškog perioda koji su preživeli i neprijatnosti koja se dogodila u januaru mesecu sa bosanskim fudbalerom zbog kojeg je bila meta tabloida...