Celebrity News

Slavna voditeljka proslavila rođendan i izgleda KAO AVION, a putovanje na OVA OSTRVA je ŠLAG NA TORTI! (foto/video)

Slavna voditeljka proslavila rođendan i izgleda KAO AVION, a putovanje na OVA OSTRVA je ŠLAG NA TORTI! (foto/video)

story

Nikolina Pišek je jedna od najseksepilnijih voditeljki, a nedavno je proslavila 43. rođendan i to u Parizu nakon čega je sa porodicom, suprugom Vidojem Ristovićem i dve ćerkice, zaputila na Sejšele.

https://www.instagram.com/p/BwKN1EsBcw4/

- Nikolina je svoj 43. rođendan proslavila u Parizu. Večera je bila intimna, u krugu porodice, a od svojih najbližih je dobila prelepe poklone. Ipak, Nikolini je bilo najvažnije da bude sa svojim najbližima. Nakon nekoliko dana provedenih u Parizu, porodica se uputila na Sejšele - kaže dobro obavešten izvor za "Blic".

https://www.instagram.com/p/BwhC-dGhAKB/

Nikolina Pišek je na svom Instagram profilu podelila deo raskoši u kojoj uživa na Sejšelima i može se reći da se ona "kupa u luksuzu". Inače, prelepa voditeljka u petoj deceniji izgleda savršeno.

https://www.instagram.com/p/Bwl9UedBWhu/?utm_source=ig_embed

Ona i Vidoje Ristović su već nekoliko godina u srećnom braku i koriste svaku priliku da putuju i upoznaju druge kulture. Vidoje Ristović je beogradski biznismen i antikvar koji je završio Istoriju umetnosti.

Podsetimo, par se zakleo na večnu ljubav 3. septembra 2013. godine u Monte Karlu, pred oko 70 zvanica, a Nikolina, koja je inače iz hrvatske, se zbog ljubavi preselila u srpsku prestonicu.