Celebrity News

Sestre Bekvalac NA NJEGA NE OSTAJU RAVNODUŠNE: Plavušan kog obožavaju proslavio rođendan! (foto)

25/04/2019

Sestre Bekvalac NA NJEGA NE OSTAJU RAVNODUŠNE: Plavušan kog obožavaju proslavio rođendan! (foto)

Mladen Sekulić

Nataša Bekvalac je najbolja i najsrećnija tetka na svetu!

Od kada je njena sestra Kristina na svet donela sina Nou, u porodici Bekvalac sve se promenilo!

Naime, Noa je jedini muški naslednik, za sada, i on je juče proslavio svoj drugi rođendan.

Pojedini bi rekli da je on tetkin mezimac a ovom objavom na svom Instagram profilu lepa Nata je baš to i dokazala.

- Srećan rodjendan NOKLICE, BELI MOJ dečko❤Nikada neću zaboraviti momenat kada sam te pravo iz stomaka tvoje mama Kike uzela u svoje ruke prelepog i glasnog kao sto si i sada...i uživam što već sada vidim da će te moja Kata maltretirati ceo život kao sto Kika još uvek maltretira mene...Voli te tetka Naki -napisala je u opisu fotografije.

Kako maleni Noa puni dve godine tu priliku iskoristila je i mama Kristina te je emotivnim fotografijama i još srećnijim rečima opisala koliko ljubavi je maleni dečak doneo na dan kada se rodio!

- Pre tačno dve godine na današnji dan u naše živote je uleteo ovaj mali žuti...u njih uneo potpuni, najlepši i najsavršeniji haos... Svaki dan nas muči i uči... Svaki dan smo zahvalni na novim životnim lekcijama kojima nas uče naša deca... Roditeljstvo je najteža i najdivnija uloga u mom životu... Ponekad mislim da nisam dorasla istoj, ali osećam da je sve kako treba da bude... Peco i Noa... hvala vam što ste baš nas izabrali za mamu i tatu...Volimo vas beskrajno... Žuti-SRECAN ROĐOS.