Celebrity News

Adel NIJE POTPISALA predbračni ugovor i sada će morati da SE ODREKNE OGROMNE SVOTE NOVCA!

Adel NIJE POTPISALA predbračni ugovor i sada će morati da SE ODREKNE OGROMNE SVOTE NOVCA!

Pevačica Adel će morati da podeli svoje veliko bogatstvo na pola, s tim da će polovina pripasti njenom, uskoro bivšem, suprugu.

Adel i Simon su se upoznali 2011. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju: pevaču Edu Širanu. Potom je Adel doživela svoju ogromnu profesionalnu eksploziju zahvaljujući objavljivanju svog drugog albuma pod nazivom "21", koji je doživeo veliki međunarodni uspeh.

Par je u oktobru 2012. dobio i sina Anđela, a 2016. su stupili u bračnu zajednicu, što je pevačica odlučila da otkrije svojim fanovima tokom jednog nastupa u Australiji. Prema navodima britanskih advokata u časopisu "The Times", čini se Adel i Simon nisu potpisali predbračni ugovor o podeli imovine - što se ispostavilo kao velika greška!

Prema tim istim izvorima, procenjuje se da bogatstvo umetnice prelazi sumu od 160 miliona evra, i da će Adel polovinu morati da podeli sa svojim partnerom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели La Mega 106.9 FM (@lamegafm) дана 24. Апр 2019. у 11:45 PDT

Ona ima tri studijska albuma (pod nazivom "19", "2" i "25") koji su je učinili jednom od najbogatijih žena u muzičkoj industriji u Velikoj Britaniji. U 2016. godini, ona je bila na vrhu liste najuspešnijih ljudi ispod 30 godina u svojoj zemlji. To je bilo pre tri godine, a onda je njeno bogatstvo procenjeno na 106 miliona.

Međutim, treba istaći da je Adel skromnog porekla i da ju je odgajila samohrana majka u jednom stanu, bez ikakvog komfora i luksuza. Adel je jedna prizemna i skromna osoba, kako često navode osobe koje je poznaju i koje sarađuju sa njom.

Razvod će se rešiti, verovatno, daleko od suda i medija, sasvim u skladu sa onim što su godinama radili sa svojim životima - daleko od medijske propraćenosti.