Celebrity News

OVA FOTKA kruži internetom i niko ne može da poveruje u OVO: Melanija proslavila 49. rođendan a bela kuća SE OBRUKALA čestitkom! (foto)

OVA FOTKA kruži internetom i niko ne može da poveruje u OVO: Melanija proslavila 49. rođendan a bela kuća SE OBRUKALA čestitkom! (foto)

Prva dama Amerike Melanija Tramp prekjuče je napunila 49 godina.

Ovaj dan lepa Slovenka provela je radno - sa suprugom Donaldom ugostila je japanskog premijera i njegovu suprugu na večeri u Beloj kući, piše Stil.kurir.rs.

Melanija je primila na hiljade čestitki sa lepim željama za rođendan, ali jedna je učinila da se pola sveta nasmeje.

Naime, u pitanju je čestitika upućena prvoj dami na Tviteru sa zvaničnog naloga Bele kuće, a "problem" je bio u fotografiji. Na njoj Melanija sama sedi na kauču, okružena brojnim fotografima koji su svoje objektive uperili u - njenog supruga, koji nije u kadru pomenute fotografije.

Fotografija je nastala u martu, tokom bilateralnog sastanka američkog predsednika i češkog premijera.

Ipak, Melanija je svoju pažnju usmerila na lep gest njenog supruga - Donald je poslao mejl na bezbroj adresa, u kojem je potražio pomoć da se skupi milion potpisa za rođendansku čestitku njegove supruge:

- Potrebna mi je vaša pomoć. Našoj divnoj prvoj dami, Melaniji, rođendan je za koji dan, a ja želim da uradim nešto posebno za nju jer je ona meni posebna. Svi znamo da je Melanija neverovatna supruga, majka i prva dama. Pomozite mi da joj pokažem koliko je Amerikanci vole - napisao je predsednik Amerike u mejlu.