Celebrity News

I posle svih spekulacija, Jelena ČVRSTO STOJI UZ SVOJU PORODICU: Svaki trenutak je dragocen U ZAGRLJAJU NJIH DVE! (foto)

I posle svih spekulacija, Jelena ČVRSTO STOJI UZ SVOJU PORODICU: Svaki trenutak je dragocen U ZAGRLJAJU NJIH DVE! (foto)

Sve poznate zvezde danas proslavljaju najradosniji hrišćanski praznik te se većina, na svojim Instagram nalozima i pohvalila prelepim dekoracijama kojima su ukrasili svoje domove.

Videli smo razne kreativne ideje, od šarenih korpicapreko jednobojnih jaja pa sve do profesionalno odrađenih trpeza koje su nam oduzele dah.

Međutim, još jedna trpeza kao i sam momenat kojim pleni ova fotka, oduševila nas je u prvi mah.

U pitanju je slika i trpeza Jelene Karleuše koja se na današnji dan, slikala sa svojim ćerkama ispred predivno ukrašenog stola.

I pored svih spekulacija i navodnih priča o razvodu, Jelena je ipak pokazala da je porodica na prvom mestu.

U zagrljaju svojih ćerki, Atine i Nike, pozirala je prelepo odevena a uz sliku koju je podelila sa svojim pratiocima i fanovima napisala je haštag #mojadecavoleuskrs.

Na ovu predivnu fotografiju odgovorila je Nataša Bekvalac, koja je postavila komentar u vidu tri srca.

Inače, Nataša bila je velika podrška našoj najpopularnijoj pop divi, koja je na početku 2019. godine prolazila kroz agoniju zbog navodne afere sa bosanskim fudbalerom.