Celebrity News

Džastin Biber greškom objavio svoju INTERNET PRETRAGU, a onda je nastala prava POMETNJA

Džastin Biber greškom objavio svoju INTERNET PRETRAGU, a onda je nastala prava POMETNJA

Iako se o njemu objavljuje na desetine vesti širom sveta dnevno, Džastin Biber veoma često reaguje na novinske naslove koje smatra neadekvatnim.

Poslednji u nizu je onaj u kom ga australijski "Daily Telegraph" proziva zbog toga što je navodno napustio svoju trudnu suprugu Hajli Boldvin.

- Kako je moguće da nakon svih ovih godina pišete moje ime pogrešno? - zapitao se Džastin Biber, snimajući ekran svog računara na kom je moguće videti da je spomenuti portal permutovao slova njegovog prezimena.

Sa druge strane, u pozadini je moguće čuti njegovu suprugu koja kroz smeh govori:

- Kako se usuđujete da moj stomak nazivate trudničkim? Ne...

Međutim, iako su porekli glasine o razdvajanju i trudnoći, 25-godišnji Džastin i tri godine mlađa manekenka su izazvali novu kontroverzu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jul 9, 2018 at 3:14pm PDT

Naime, dok je snimao ekran svog laptopa Biber je posve slučajno zabeležio i poslednje otvorene stranice na internetu, a među njima se našao i nastup njegove bivše devojke Selene Gomez, sa kojom je bezmalo celu deceniju bio u vezi.

Vlasnik hita "Sorry" se zbog toga ponovo oglasio putem društvenih mreža.

- Molim vas, prestanite toliko da se udubljujete u sve i pravite nešto čega nema. Zar mislite da sam namerno zumirao istoriju svojih pretraga samo kako bi se na mom profilu pojavilo njeno ime? To je suludo. Prestanite da se pretvarate da znate bilo šta o bilo čemu. Idite u školu i pročitajte neku knjigu. Fokusirajte se na sopstvene živote - napisao je on, dodajući da mu je autoplej pustio sporni snimak nakon što je gledao vlastiti nastup sa istog festivala, a ubrzo se nadovezala i Hejli rečima:

- Vi, mala internet dečurlijo, naučite kako da pređete preko stvari, ali zaista. Mi smo odrasli ljudi i ne želimo više da gubimo vreme objašnjavajući vam koliko su pogrešne fantazije koje imate. Neću više dopustiti da mi sve i svašta pričaju o mužu potpuni stranci. Ako želite da pričate o nečijem mužu - nađite svog! Laku noć!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber News (@kbiebercrew) on Mar 31, 2019 at 8:15pm PDT