Celebrity News

I U DOBRU I U ZLU ona je uz njih: Opra Vinfri svojom nesebičnošću ZADIVILA čitav svet (foto)

I U DOBRU I U ZLU ona je uz njih: Opra Vinfri svojom nesebičnošću ZADIVILA čitav svet (foto)

Opra Vinfri je jedna od najbogatijih žena sveta, koja svoje bogatstvo rado deli sa onima koje život, kao i nju samu u mladosti, nije mazio. Upravo je zato slavna voditeljka 2007. godine u Južnoafričkoj Republici osnovala akademiju OWLAG za devojčice od osmog do dvanaestog razreda.

Na tu ideju došla je 2000. godine, razgovarajući s tadašnjim južnoafričkim predsednikom Nelsonom Mandelom, a cilj je bio osigurati mladim devojkama obrazovanje i bolju budućnost.

Ovaj potez je mnoge oduševio, ali nedavni gest koji je Opra podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, njene obožavaoce je ostavio bez reči. Naime, 65-godišnja voditeljka je odabrala tri devojke koje su pohađale njenu školu u Južnoj Africi i odvela ih u čuveni salon venčanica na Beverli Hilsu i jednu od njih, buduću mladu, počastila venčanicom od 10.000 dolara!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah) on Apr 27, 2019 at 6:41pm PDT

- Poznajem ove devojke otkako su s 12 i 13 godina pohađale moju školu. Završile su fakultete i srednje škole, a sada imamo i prvo venčanje. U potrazi smo za savršenom venčanicom - napisala je Opra uz fotografiju na kojoj pozira s devojkama u salonu venčanica, dok jedna od njih drži venčanicu iz svojih snova.

Usledili su brojni komentari pohvale na račun nesebične voditeljke i čestitke devojkama koje su imale sreću da upoznaju Opru.

Kako piše Dejli mejl, salon venčanica bio je zatvoren za javnost kako bi Opra i devojke mogle u miru da isprobavaju venčanice. Pre odlaska u salon venčanica, slavna voditeljka je devojke počastila ručkom u restoranu.

Ovo nije prvi put da je Opra razmazila štićenice svoje škole. Naime, 2015. godine voditeljka je 20 devojaka počastila predstavom The Color Purple na Brodveju, večerom u kultnom njujorškom restoranu Rainbow Room i kursevima šminkanja koje organiziraju prestižni kozmetički brendovi. Takođe, redovno ih poziva na večere u svom domu.