Celebrity News

Dea Đurđević NIKAD NIŠTA NE KRIJE, pa tako ni trenutak kada će se UDATI

Dea Đurđević NIKAD NIŠTA NE KRIJE, pa tako ni trenutak kada će se UDATI

Dea Đurđević se nakon stravične operacije i dalje oporavlja na VMA, a otrkiva da jedva čeka da se vrati poslu, te da razmišlja o svadbi, ali tek kada se potpuno oporavi.

- Uželela sam se posla! Lepo mi je i kad gledam televiziju, ali tada mi baš nedostaje. Dok pratim program, znam šta bih ja uradila, rekla, dodala... Razmišljam zašto u određenim situacijama nije nešto urađeno ovako ili onako, pa sama sa sobom prokomentarišem šta mi fali ili šta je super. Sviđaju mi se gosti koji dolaze u "Jutarnji", pa mi je krivo što i ja nisam u studiju. Nadam se da ću uskoro moći da se vratim. Čekam da mi se ruka skroz oporavi. Kada se to bude desilo, onda ću moći da počnem da radim - ispričala je Dea Đurđević za "Informer", a na pitanje kada će "svadbena zvona" je objasnila da je potrebno da prođe malo vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Dec 2, 2016 at 10:10pm PST

- Čekaj da se sve ovo završi, sad smo u ozbiljnom poslu. Idemo korak po korak. Mladenu i meni je zaista lepo u vezi, uživamo u svakom momentu. Sad smo fokusirani na moje zdravlje, a posle će biti vremena za svadbu.

A kako je ispričala njen dan u bolnici je pun terapija i previjanja. Vikende provodi kod kuće.

- Vežbam i u bolnici i kod kuće. Mlađa me tera da radim vežbe što više i da pijem vodu. I mama isto. Nekad mi bude sve to teško, ali onda se zainatim i još jače vežbam. U kriznim situacijama znam baš da potegnem - rekla je Dea Đurđević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on May 1, 2019 at 10:27am PDT