Celebrity News

Glumica u fantastičnoj "Chanel" haljini pokazala stomačić: Kira Najtli potvrdila glasine da je po drugi put TRUDNA (foto)

Glumica u fantastičnoj "Chanel" haljini pokazala stomačić: Kira Najtli potvrdila glasine da je po drugi put TRUDNA (foto)

Kira Najtli (34) pojavila se na Chanel zabavi i potvrdila glasine da je po drugi put trudna.

Slavna glumica je u četvrtak po prvi put u javnosti pokazala stomačić, a u tome joj je "pomogla" lepršava bela haljini pomenutog brenda, čiji je dugogodišnji ambasador.

Kira je na svečani događaj došla ruku pod ruku sa suprugom Džejmsom Rajtonom sa kojim je u braku od 2013. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ECRAN Magazine (@ecranmagazine) дана 3. Мај 2019. у 4:03 PDT

Par već ima četvorogodišnju čerku  Edi.

Podsećamo, Kirino iskustvo sa prvim porođajem bilo je traumatično i o tome je otvoreno pričala u svom eseju koji se bavio pritiskom na žene da izgledaju savršeno nakon porođaja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели British Vogue (@britishvogue) дана 3. Мај 2019. у 2:47 PDT


- Moja vagina se razdvojila. Izašla si iz mene otvorenih očiju, sa rukama podignutim u vazduh. Stavili su te na mene svu krvavu, prekrivenu posteljicom, a tvoja glava je izgledala unakaženo kada si izašla iz mene. Pulsirala si, dahtala i vrištala - pisala je tada kivna glumica.

Kira je i uporedila svoje iskustvo sa iskustvom Kejt Midlton, koja je samo par sati posle svog porođaja blistala, a rodila je Šarlot samo dan pošto je Kira rodila Edi.

- Stojimo i gledamo u TV. Izašla je iz bolnice sedam sati nakon porođaja, našminkana i na štiklama. To lice svet želi da vidi. Sakrij se. Sakrij našu bol, tela koja se raspadaju, grudi koje cure i hormone koji divljaju. Izgledaj prelepo. Izgledaj divno, ne pokazuj da si došla sa bojnog polja, Kejt. Sedam sati nakon borbe života i smrti, sedam sati nakon što ti se telo prepolovilo i otvorilo i krvavo dete koje vrišti izašlo iz tebe, Ne pokazuj. Ne govori. Stoj tu sa svojom ćerkom i pusti da te fotografiše gomila muških fotografa - poručila je tada Kira.