Celebrity News

OSTAĆE TRAG NA TELU ZA CEO ŽIVOT: Emina Jahović podigla ruku i svi su uočili OVO

OSTAĆE TRAG NA TELU ZA CEO ŽIVOT: Emina Jahović podigla ruku i svi su uočili OVO

Pevačica Emina Jahović istetovirala je na unutrašnjoj strani nadlaktice imena svojih sinova Jamana i Javuza. Do sada Emina je radila samo privremene tetovaže, jer nije želela da jednog dana žali što je telo ukrasila nečim, a i tradicionalno kućno vaspitanje je sputavalo da razmišlja na tu temu.

Sada je očigledno da je tetovaža imena njene dece, sa kojima od razvoda sa njihovim ocem, turskim superstarom Mustafom Sandalom, živi sama, trajna i prava. Folija koju Emina Jahović nosi preko tetovaže svedoči u prilog tome, a osmeh na licu da se ne kaje što je trpela bol i na telu ispisala imena svojih slatkih dečaka.

Pre nekoliko godina Emina je iznenadila fanove kad je pokazala tetovažu na svojoj desnoj ruci, na kojoj je bilo mnogo koncentričnih krugova, nalik meti u čijem centru je pisalo "sreća", dok je iznad nje bilo napisano štampanim slovima "na šta se treba fokusirati". Ispodstavilo se vrlo brzo da je tetovaža bila privremena, jer je već na narednim fotografijama nije bilo na ruci pevačice.

Tih dana Jahovićeva se pohvalila takođe privremenim tetovažama, tada malenih, svojih sinova, a posebno je se obradovala što je njen stariji sin Jaman izabrao da istetovira reč mama, dok je mlađi Javuz odlučio da svoju ručicu ukrasi zmajem.