Celebrity News

OVE detalje iz života Lepe Brene niko nije znao SEM KOMŠIJA!

OVE detalje iz života Lepe Brene niko nije znao SEM KOMŠIJA!

Komšije Lepe Brene otkrile su nepoznate detalje o pevačici i njenoj porodici.

Komšiluk Lepe Brene na Bežanijskoj kosi za porodicu Živojinović ima samo reči hvale, a ispričali su i pojedine detalje sa kojima javnost nije bila upoznata.

- Brena i cela njena porodica su divni. Deca su lepo vaspitana, kulturna... Boba je uvek nasmejan i ljubazan, a ona, kada god je tu, šeta i trči sa nama na igralištu iza njene kuće. Produžila je plac, kupila je još zemlje i napravila još četiri kuće u dvorištu - rekao je jedan komšija za "Alo" i dodao:

- Jedna kuća služi kao poslovni prostor, u drugoj je tursko kupatilo, bazen, ima jedna za poslugu... Prva postavka „Zvezda Granda“ živela je kod Brene. To ljudi ne znaju. Sva deca koja nisu bila iz Beograda, a takmičila su se, spavala su kod nje.

Jedna od komšinica popularne pevačice ispričala je da je porodica Lepe Brene predivna, a da je Boba posebna priča.

- Brena je divna žena, ali Boba, on je još bolji. Verujte mi na reč. Jednostavan je, komunikativan, uvek nasmejan... Kad ode u prodavnicu, šali se sa svima… Na primer, kupi tri hleba i dok bira šta će još staviti u korpu, on jedan pojede - rekla je ona, a prodavačica iz radnje dodala je da Boba uvek ostavlja bakšiš.