Celebrity News

Naša šampionka pokazala BOMBASTIČNU FIGURU, mali Filip i Danilo sve ODUŠEVILI stajlingom (foto)

Naša šampionka pokazala BOMBASTIČNU FIGURU, mali Filip i Danilo sve ODUŠEVILI stajlingom (foto)

Srpska streljačica Ivana Maksimović i košarkaš Danilo Anđušić postali su roditelji 8. novembra, malo pre zakazanog termina za porođaj i trenutka kada su očekivali svog sina Filipa.

Evidentno je da se Ivana odlično snašla u ulozi majke i to nam svakodnevno pokazuje na društvenim mrežama…

Ovoga puta, Ivana je podelila predivnu fotografiju sa suprugom Danilom i sinom Filipom i sve oduševila kako svojom linijom tako i porodičnim portretom. Međutim, najpozitivnije ovacije dobio je košarkaš zbog crvenog sakoa koji mu savršeno pristaje...

Podsetimo se...

Naša šampionka i njen suprug Danilo Anđušić veoma su posvećeni bebi, ali sada je Ivana donela vrlo važnu odluku u vezi sa karijerom.

S obzirom na to da je zapostavila poslovni plan zbog trudnoće i roditeljstva, nakon duže pauze je rešila da obraduje sve koji je prate i vole:

– Pre tačno godinu dana poželela sam da nastavim svoju karijeru.. Posle dva treninga, koje sam jedva izdržala da privedem kraju, saznali smo da sam trudna i da je mališa već počeo s mamom da deli snagu i energiju. Želja da se vratim svom sportu bila je velika, ali nikada nisam bila srećnija što će se pauza nastaviti još neko vreme. Sada, posle godinu dana, imam sjajnog malog zvrka i šansu da nastavim tamo gde sam stala! Možete da pretpostavite koliko sam uzbuđena – podelila je lepu vest Ivana.