Celebrity News

Jelena Rozga priznala da još uvek ČEKA PRAVU LJUBAV, a evo šta muškarac mora da radi kako bi zadovoljio sve njene potrebe!

Jelena Rozga priznala da još uvek ČEKA PRAVU LJUBAV, a evo šta muškarac mora da radi kako bi zadovoljio sve njene potrebe!

Harizmatična pevačica Jelena Rozga ugostila je ekipu najgledanije emisije o poznatima "Premijera" u Splitu, gde živi i radi već godinama.

Ona je ispred premijernih kamera govorila o svojim novim projektima, ali se prisetila i prošlosti, pa je otkrila zbog čega je prestala da se bavi baletom.

- Umorila sam se. Ja ako ne radim nešto punim srcem, ako se ne budim ujutru srećna što idem da radim, ja to prestanem da radim - bila je iskrena Rozga.

Ona se prisetila i svog prvog poljupca, pa je ovo iskustvo prvi put podelila javno pred kamerama.

Sećam se prvog poljupca, on je bio u Zagrebu jer sam ja tamo živela i bio mi je grozan - navela je Jelena, a onda otkrila da i dalje priželjkuje da joj se dogodi ljubav za ceo život.

- Ja čekam ljubav, jako je čekam, volela bih da mi se desi ali ništa ne možeš na silu. Ja kad volim, volim celim svojim bićem i isto tako volim da me taj muškarac drži kao malo vode na dlanu. Jako je bitno, s obzirom na moj posao, volela bih da taj muškarac razume moj posao. Ne želim da mi se divi, nego da mu budem njegova mala princeza i da me čuva, mazi i pazi - zaključila je pevačica.