Celebrity News

KUPILI VELIKU KUĆU DA ŽIVE ZAJEDNO, ALI STVARNOST JE IPAK DRUGAČIJA! Lepa Brena se pošteno ISPLAKALA zbog OVE STVARI!

KUPILI VELIKU KUĆU DA ŽIVE ZAJEDNO, ALI STVARNOST JE IPAK DRUGAČIJA! Lepa Brena se pošteno ISPLAKALA zbog OVE STVARI!

Lepa Brena progovorila je o odrastanju svojih sinova, i želji da svako od njih osnuje svoj život i ode iz velike porodične kuće, koju su ona i suprug Boba sa ljubavlju kupili za svoju decu.

- Volim da putujem, da se družim sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu, i da je negde pored vode - započela je Brena sedeći u svom dvorištu na Bežanijskoj kosi.

Stefan je izjavio u medijima da jedva čeka da se osamostali.

Međutim njegova majka se možda i ne slaže sa tom odlukom.

- Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa decom, ali sada je to jedna priča gde je svaki roditelj srećan što se njegovo dete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite sa roditeljima posle dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nea dece u njoj - tužno je ispričala pevačica koja se nije lako pomirila sa timd da će svi njegi sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i dešava.

Brena je presrećna što joj su joj snaja Aleksndra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka.

- To je nešto što je neverovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste sve više i više zaljubaljeni u njega - rekla je pevačica koja se raznežila dok je govorila o Aleksandru.