Celebrity News

Aco Pejović otkrio: U Aleksandrinoj i Filipovoj kući postoji SKRIVENO MESTO, a evo čemu služi

Aco Pejović otkrio: U Aleksandrinoj i Filipovoj kući postoji SKRIVENO MESTO, a evo čemu služi

Venčani kum Aleksandre i Filipa Živojinovića, Aco Pejović, često je kod svojih prijatelja, naročito otkako su dobili sina. On ne krije da im ponekad daje i savete, iako se njegova žena i Aleksandra zapravo češće čuju kada su te roditeljske stvari u pitanju:

- Savetujem ih da ga ne navikavaju na ruke, da ge ne uspavljuju na rukama i da ih ne naviknu u ranom periodu da spavaju s njima u krevetu, onda si ugasio opet, više kreveca nema - kaže Pejović za "Telegraf".

Aleksandra i Filip Živojinović pre nekoliko meseci uselili su se u novi dom, luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi od pola miliona evra, a sada je otkriveno da su u istoj napravili posebnu sobu koja im služi za posebne stvari.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emisija PREMIJERA? (@premijera_rtvpink) дана 21. Јун 2018. у 4:02 PDT

- Ja sam svaku noć kod Filipa na pivu. Mi imamo jednu prostoriju kod njih u kući koja je, onako, sklonjena od svega. Onda se tu pije pivo, vino, vode razni razgovori, spremaju pesme, preslušavaju, zezamo se... Super je tu! - rekao je pevač za Telegraf.rs.

Kada je u pitanju mali Aleksandar, sin Aleksandre i Filipa, Pejović kaže da roditelje svake noći budi skoro pa u isto vreme.

- On je još uvek jedan mali švrća, koji gura neku svoju priču. Još uvek se samo smeje i radi ono što treba da radi beba u tom periodu. Super je! Evo, kum kaže da lepo spava, svako jutro ga probudi u 4-4:15... (smeh) - objasnio je Aco sa osmehom.