Celebrity News

ŠOK! PEVAČICU RAZOTKRIO SARADNIK: Bijonse i Solanž nisu sestre, već majka i ćerka?!

ŠOK! PEVAČICU RAZOTKRIO SARADNIK: Bijonse i Solanž nisu sestre, već majka i ćerka?!

story

Oko Bijonse se podigla velika prašina posle tvrdnji da joj je mlađa sestra Solanž zapravo ćerka, kao i da pevačica nema 37 godina, kako tvrdi, već sedam više!

Ove spekulacije pokrenuo je Bijonsin nekadašnji saradnik, koji navodi da je pop diva rodila Solanž kad je bila vrlo mlada. Navodno se kao tinejdžerka od 12 ili 13 godina porodila, a njeni roditelji su njih dve odgajali kao sestre.

- Njena rođaka mi je rekla da je Bijonse Solanžina majka. To mi je rekla u poverenju kad smo pričali o tinejdžerskim trudnoćama. Rođaka nije sarkastičan tip, tako da sumnjam da bi izmislila nešto ovako skandalozno - rekao je izvor za britanski list Dejli miror.

On je dodao da pop zvezda nije rođena 1981. godine, kako se predstavlja.

- Video sam sliku u njenoj vozačkoj dozvoli, koja je bila na računaru mog menadžera. Njen precizan datum rođenja je 4. septembar 1974. godine - izjavio je izvor.

U prilog tome list je izneo i podatak da je glumica Gabrijel Junion, koja ima 46 godina, izjavila jednom prilikom da se s Bijonse poznaje još iz detinjstva. Novinari sugerišu da je shodno tome Bijonse ipak 1974. godište, odnosno da će uskoro napuniti 45.

Bijonse se još nije oglašavala ovim povodom.

Podsetimo, pevačica iz braka s reperom i muzičkim producentom Džej Zijem ima sedmogodišnju ćerku Blu Ajvi, a pre dve godine je na svet donela i blizance, ćerku i sina.