Celebrity News

Nekadašnja mis Srbije se UDAJE ZA KOŠARKAŠA, detalji svadbe će vas ostaviti bez teksta, jedan od njih je i venčanica optočena kristalima!

Nekadašnja mis Srbije se UDAJE ZA KOŠARKAŠA, detalji svadbe će vas ostaviti bez teksta, jedan od njih je i venčanica optočena kristalima!

story

Nekadašnja mis Srbije Milica Jelić izgovoriće “sudbnosno da” košarkašu Ivanu Pauniću u junu u Hramu Svetog Save, a slavlje će potom biti organizovano u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Milica Jelić, koja sa košarkašem Ivanom Paunićem ima jednoipogodišnjeg sina Luku, 23. juna udaće se za svog partnera u crkvi, a želja popularnog para je bila da ih u Hramu Svetog Save u Beogradu venča vladika Stefan Šarić. Mlada će imati dve venčanice, jednu za crkvu, a drugu, koja će biti optočena kristalima, obući će za svadbu u hotelu. Za spektakl koji će uslediti nakon crkvenog venčanja pripremali su se mesecima. Veliko slavlje napraviće u jednom od najpopularnijih beogradskih hotela, a svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Budući da Ivan dugi niz godina igra košarku u inostranstvu, par je želeo da sve prijatelje, kako iz Srbije tako i van granica naše zemlje, okupi u Beogradu.

https://www.instagram.com/p/Bp17_iTjeeV/?utm_source=ig_embed

- Milica i Ivan su se građanski venčali 2017. godine, kako bi ona mogla zajedno sa suprugom da putuje gde god on igra, i to zvanično, kao njegova žena. Još tada su odlučili da će imati veliku svadbu na kojoj će okupiti sve prijatelje i na kojoj će slaviti ljubav, ali se i dobro zabaviti. Međutim, kako je Milica ubrzo rodila sina Luku, par je crkveno venčanje i svadbu pomerio za jun 2019. godine. U Hramu Svetog Save će izgovoriti “sudbonosno da”, a Milica će tada nositi venčanicu srpskog kreatora koja će prekrivati ramena i biti do poda - kaže naš izvor i dodaje:

- Milica i Ivan došli su na ideju da čitavo venčanje snimaju i dronom, što je posebno oduševilo njihove porodice. Rezervisali su hotel, ali i nekoliko soba u kojima će boraviti njihovi prijatelji iz inostranstva. Takođe, kako žele da ispoštuju sve srpske običaje, Ivan i Milica će pre svadbe u hotelu boraviti u odvojenim sobama, kako se ne bi videli sve do same proslave, a posebnu sobu imaće i njihov sin Luka, koji će prisustvovati venčanju dok ne zaspi. Već je dogovoreno da cela Lukina soba bude u igračkama, kako bi se dečak lepo osećao. Budući da će u crkvi nositi venčanicu do poda, Milica je za žurku u hotelu odabrala kreaciju izraelskog dizajnera, a haljina će cela biti optočena kristalima. Ono što je Jelićima i Paunovićima bitno jeste da se svi njihovi gosti dobro provedu i zabave i zbog toga su angažovali pevača koji dugo nastupa u prestoničkim restoranima - završava naš izvor.

https://www.instagram.com/p/Bdfub2uD1NX/

Pozvali smo Milicu, koja je uzbuđena zbog venčanja:

- Pozitivno uzbuđenje naravno da postoji i kod Ivana i kod mene, ali moram da priznam da još uvek ne stižem da se u potpunosti posvetim venčanju jer sam maksimalno posvećena sinu. Radujem se što će i on biti sa nama u crkvi, ali i na žurki posle. Doduše, brzo ćemo ga odvesti na spavanje jer je on još uvek mali. Ja u šali kažem da će on biti naš najznačajniji gost.

Ivan zbog povrede dva meseca bio u bolnici

Reprezentativac naše zemlje u košarci je 2018. doživeo nezgodu kada se na jednom treningu sudario sa saigračem, povredio koleno, koje se potom i inficiralo. Ivan je nakon infekcije završio na operaciji, a potom i u bolnici, gde je proveo dva meseca. U tom periodu, naravno, popularni košarkaš je pauzirao, a više puta je istakao da mu je najteže palo to što je bio razdvojen od supruge Milice i tada četvoromesečnog sina Luke.