Celebrity News

Goran Ivanišević progovorio o novoj ljubavi, bivšem braku i svojoj deci

Autor: | 25/07/2017

Goran Ivanišević progovorio o novoj ljubavi, bivšem braku i svojoj deci

Svoju vezu Goran Ivanišević i Nives Čanović mesecima su vešto skrivali, a onda je Nives odlučila da prekine ćutanje i objavi njihove prve zajedničke fotografije.

I slavni hrvatski teniser napokon je za medije progovorio o njihovoj ljubavi.

- Srećan sam, sad je sve super. Napokon sunce sija, a i ja - izjavio je Goran Ivanišević za IN magazin Nove TV.

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on Jun 4, 2017 at 2:32pm PDT

Iako i s oprezom i na kačišiću daje izjave na temu privatnog života, osmehom koji ne skida s lica odaje da je vrlo srećan i zadovoljan.

Slavni teniser je nakon razvoda braka s manekenkom Tatjanom Dragović, u kojem je postao otac 14-godišnje Amber i 9-godišnjeg Emanuela, svoj mir ponovno pronašao u zagrljaju radijske voditeljke Nives Čanović.

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on Jan 20, 2017 at 4:36am PST

- Videćemo šta život nosi. Prošle godine je bila jedna stvar, ove druga, videćemo šta će biti sledeće. Za sada sve funkcioniše kako treba i to je najvažnije - izjavio je Ivanišević i podvukao da ne voli u životu ništa da planira.

Kći Amber ove godine kreće u srednju školu, a to je vreme prvih ljubavi i kada momci kucaju na vrata, ipak, Ivanišević sa osmeh kaže:

- Ne bih još da kucaju na vrata. Nemam odgovor na to, ne znam kako ću se ponašati tada. Neću biti onaj ludak koji čeka s puškom. Znam da je to proces koji mora da prođe.

U sinu Emanuelu vidi svoju sliku i priliku, što ga ponekad i malo brine.

- Kad on baci reket na terenu, kaže mi "A što ti meni govoriš, pogledaj sebe. Gledali smo te prijatelji i ja koliko si puta bacio reket''-  ispričao je Ivanišević koji uči sina da bude bolji od njega samog.

Nakon Umaga odlazi na odmor u društvu porodice, a i s novom ljubavi.