Celebrity News

SVE SU PROBALI KAKO BI DOBILI DETE! Jelena i Žika progovorili o potomstvu, a evo šta kažu o USVAJANJU DETETA!

SVE SU PROBALI KAKO BI DOBILI DETE! Jelena i Žika progovorili o potomstvu, a evo šta kažu o USVAJANJU DETETA!

Poznati dvojac Jelena i Žika Živanović već punih 29 godina poslovno sarađuju dok su nešto više od decenije u braku...

Iako je grupa "Zana" doživela mnogobrojne promene jedna od većih je bila kada su tada pevačica Jelena Galonić i Žika Živanović priznali da su u vezi, a ubrzo nakon toga tu vezu i ozvaničili.

Iako nisu medijski eksponirani posvetili su se autorskom radu pa su zaslužni za veliki broj hitova, ali se u današnje muzičke trendove apsolutno ne uklapaju pogotovo što su simbol pop muzike koja gotovo da je iščezla.

Nakon više od decenije braka i dalje je neizostavno pitanje o roditeljstvu dok Jelena to komentariše:

- Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam šta znači, jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali - prenosi Blic.

Iako se pričalo da će bračni par Živanović uskoro usvojiti dete, Jelena kaže da sa partnerom nije planirala skoro usvajanje, kao i da je taj proces u Srbiji vrlo mučan.

Ljubavna priča Jelene i Žike počela je davno, dok su bili samo kolege u bendu. Jelena kaže da su od početka veze pravili kompromise.

- Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili. Sve ono što nam se ne sviđa kod onog drugog uspeli smo da akumuliramo i da živimo sa tim. To je glavni uspeh opstanka dvoje ljudi - ispričala je tada Jelena.

Žika iz prvog braka ima dve ćerke, Tamaru i Mariju koja se pre dve godine udala za ekonomistu Dušana Savića, sa kojim ima sina Filipa, dok se Jelena još nije ostvarila u ulozi majke.