Celebrity News

Ovaj estradni par povezala je TRAGEDIJA: Njihova ljubavna priča PODSEĆA NA PRAVI HOLIVUDSKI SCENARIO

Ovaj estradni par povezala je TRAGEDIJA: Njihova ljubavna priča PODSEĆA NA PRAVI HOLIVUDSKI SCENARIO

Poznati srpski kompozitor, tekstopisac i kantautor Bane Opačić zaslužan za hitove naših najpoznatijih pevača i pevačica. Autor je više od 1.300 pesama za izvođače različitih muzičkih žanrova.

Sarađivao je sa popularnim zvezdama i autor je nekih od najpopularnijih pesama istih. Među njima su Željko Vasić, Dado Glišić, Saša Kovačević, Goca Tržan, Marija Šerifović, Dženan Lončarević, Dragana Mirković, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

Poznato je da je u braku sa Marinom Pekić. U intervjuima ističe da mu je žena muza i da je neke pesme napisao inspirisan njom. Ljubav se desila na prvi pogled, ali ih je sudbina spojila tek posle deset godina i traje već četiri.

Naime, pre više od jedne decenije, Bane je na jednom nastupu u prolazu primetio nepoznatu devojku, a misli o njoj toliko su ga proganjale da joj je posvetio pesmu i nazvao je “Nina”.

- Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim... I nije mi došla takva - došla je puno bolja - istakao je jednom prilikom Bane na svom Fejsbuk profilu. Nekoliko godina kasnije razmenili su poglede u Budvi, ali ne i reči.

Usled tragičnih okolnosti na kraju su se upoznali.

View this post on Instagram

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on May 12, 2018 at 4:34pm PDT

- Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala “Bane je isto to rekao”. Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kada smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio On. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala - izjavila je Marina.

Na večnu ljubav njih dvoje zakleli su se 2013, a svoju romansu promovišu kao pravu ljubav.