Celebrity News

Sofija Milošević: Da imam dečka, svi bi to znali

Sofija Milošević: Da imam dečka, svi bi to znali

Uprkos tvrdnjama hrvatskih medija uspešna manekenka tvrdi da nije u vezi sa tamošnjim fudbalerom Antem Rebićem i da je poslednjih meseci bila prvenstveno posvećena osnivanju sopstvenog brenda haljina koje rado nosi Jelena Karleuša

Posle niza godina u kojima je na pistama i pred fotografskim objektivima nosila haljine koje su kreirali drugi, Sofija Milošević (28) odlučila je da ubuduće druge devojke i žene nose haljine s njenim potpisom. Pokrenula je brend “Sofi Milo”, a da ne bi bilo zabune, naglašava da nije postala dizajnerka, već da je neko ko je više od pola svog dosadašnjeg života proveo u svetu mode, neko ko je radio s velikim kreatorima, ko prati trendove i smatra da ima stila. Ispričala nam je da je htela da deo svega što je naučila predstavi kroz haljine, te da je želela da se devojke koje će ih nositi u njima osećaju kao ona u onima u kojima nju viđamo. Potom je, šaleći se, dodala:

- Što bi u našem regionu rekli “kud svi Turci, tu i mali Mujo”, pa i ja krenuh ovim putem. Od kad imam profil na Instagramu, šta god bih obukla ili kako god bih se našminkala, stigla bi pitanja – koji je to proizvod, gde si kupila tu haljinu ili cipele? Pohvale koje mi devojke i žene svakodnevno upućuju, ohrabrile su me da stvorim svoj brend.

Jednom prilikom ste rekli da su neki vaši bivši partneri pokušali da vas ubede da se drugačije oblačite.

- Sviđa mi se kada je muškarac ljubomoran, ali u granicama normale. Uostalom, i sama sam takva. Ne bih volela da sam u vezi sa nekim kome je svejedno kako ću izgledati ili kako ću se ponašati. Bilo je momenata kad su mi govorili “kako se to oblačiš” ili “zar ćeš u tome izaći”, što mi je na neki način bilo simpatično, ali ni zbog jednog nisam promenila ono što sam obukla, jer verujem da ako to jednom dozvoliš – ostao si bez dela svoje slobode.

Vi kažete da grlite medu, a hrvatski mediji da je u pitanju tamošnji reprezentativac Ante Rebić.

- Ne znam kako su, samo, uspeli da navodnu vezu izgrade na samo dve činjenice – on je zapratio mene na Instagramu i ja sam zapratila njega. Međutim, mi se nikada nismo upoznali. U takvim relacijama sam sa mnogo poznatih ličnosti, uključujući i fudbalere. Sećate se da sam vas letos rekla da sam, kada je ljubav u pitanju, vrlo transparetntna. Da imam vezu, za to bi se već znalo.

Šta je još Sofija rekla o ljubavi, saradnji sa Jelenom Karleušom, svom brendu, pročitajte u novom broju magazina “Story” koji možete naći u prodaji do 28. maja!