Celebrity News

PREVARA na Evroviziji: Madona mučila pevače koje su se takmičili samo zbog JEDNE SCENE

PREVARA na Evroviziji: Madona mučila pevače koje su se takmičili samo zbog JEDNE SCENE

Ovogodišnja zemlja domaćin pesme Evrovizije, Izrael, ponosno je najavljivala nastup kraljice pop muzike Madone. Iako se nekoliko dana pre finala pričalo da pevačica neće nastupiti zbog pritiska svetskih medija na zvezdu i insistiranja da ne treba da peva u Izraelu zbog situacije sa Palestinom, ona je ipak izvela evergrin hit i novu numeru sa reperom Quavo.

Pre nego što je pevačica nastupila u finalu publika pored malih ekrana mogla je da vidi intervju sa voditeljem pesme Evrovizije.

Iako je intervju delovao usiljeno i nimalo spontano, ostavljao je utisak da je u pitanju uživo prenos.

Međutim, kako je za ženu.blic.rs rekao Aleksandar Đikić, deo delegacije RTS-a na pesmi Evrovizije, organizatori su obavezali sve učesnike i delegacije da se pojave dva sata pre finala takmičenja kako bi se snimio intervju sa Madonom. Svi su morali da budu obučeni i doterani kao da se događa finale i kako ne bi bilo razlike između prenosa i snimka.

Bez obzira što je intervju bio snimljen skoro pet sati ranije pevačica je kasnila sa nastupom, iako su voditelji nekoliko puta u pre pojavljivanja Madone na sceni istaklli da nastup kasni zbog intervjua. Što se, kako smo saznali, nije dogodilo.

Inače, posle šokantnog nastupa Madone koji je obeležilo njeno falširanje i čudno pevanje uz pomoć “autotjuna”, oštrih kritika fanova Evrovizije, njenih obožavalaca i generalno svetske publike, bura je dobila novu epizodu “Propadanje Madone”.

Madona je na svom Jutjub kanalu objavila svoj evrovizijski nastup i već prve sekunde izvedbe “Like a prayer” zvuče čudno. Ne čudno na način na koji je to Madona zvučala na Evroviziji nego “čudno bolje”.

Više o tome pročitajte OVDE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) on May 16, 2019 at 1:40am PDT