Celebrity News

Perlice, krzno, perje, biseri - sve na jednoj modnoj kombinaciji: Upadljiva Rijana ponosno šeta svoje obline

Perlice, krzno, perje, biseri - sve na jednoj modnoj kombinaciji: Upadljiva Rijana ponosno šeta svoje obline

Pevačica Rijana još jednom se pobrinula da sve oči budu uprte u nju kada se sinoć pojavila u Londonu na premijeri novog filma Valerian and The City of a Thousand Planets.

Dvadesetdevetogodišnja "nevaljala devojka sa Barbadosa" ima ulogu u pomenutom filmu, a na crvenom tepihu pojavila se sa koleginicom i vodećom glumicom ovog projekta manekenkom Karom Delevinj.

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on Jul 25, 2017 at 1:18pm PDT

Pevačica se pojavila u prljavo roze kompletu - midi suknji i crop topu, što nikako ne bi izazvalo reakcija, da lepa Riri na njima nije imala perlice, krzno, perje uz koje je uklopila svetlucav nakit i naočare, doduše sve to iste boje.

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on Jul 25, 2017 at 7:31pm PDT

Iako je ova Rijanina kombinacija prilično upitna, jedno je sigurno, niko to ne bi uspeo da je iznese, a njoj to čak i ovako ide od ruke.

Egzotična lepotica je ovim stajlingom koji prilično otkriva stavila tačku na glasine o trudnoći koje je prate poslednjih par meseci, s obzirom na široku odeću koju je birala, ali i njenu kilažu. Čini se da se pevačica samo malo ugojila, ali i da svoje obline sa ponosom nosi.

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on Jul 25, 2017 at 11:08am PDT