Celebrity News

Saša Popović Severini ponudio OGROMNU SVOTU NOVCA za OVAJ PROJEKAT

Saša Popović Severini ponudio OGROMNU SVOTU NOVCA za OVAJ PROJEKAT

Saša Popović ponudio je 100.000 evra hrvatskoj pevačici Severini Kojić kako bi se našla na čuvenim stolicama u Grand produkcije.

Popović je rešio da od septembra napravi bum u "Zvezdama Granda". Pozvao je snajku svog prijatelja Kebe i ponudio joj 100.000 evra da bi došla u žiri. Saša je odrešio kesu jer veruje da je Seve džek-pot za gledanost. Ona je rekla da joj je ponuda primamljiva i da će mu uskoro javiti konačnu odluku - otkriva izvor.

Popović, koji je sam potvrdio da će doći do velikih promena u Zvezdama Granda, želi da napravi nadmetanje između postojećeg žirija u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pevači sa prostora bivše Jugoslavijeje potvrdio da sprema iznenađenje za publiku, ali nije želeo da otkriva ko će biti pojačanje u novoj sezoni.

- Estrada sa prostora bivše Jugoslavije boriće se protiv našeg žirija. Naravno, glavni akteri će i dalje biti kandidati, a šta sve ovo znači videćete od septembra - poručio je direktor "Granda".