Celebrity News

Ivana Dudić bi GINULA ZBOG LJUBAVI, ali priznaje: NE PRISTAJEM DA SE UDVARAM MUŠKARCU

Ivana Dudić bi GINULA ZBOG LJUBAVI, ali priznaje: NE PRISTAJEM DA SE UDVARAM MUŠKARCU

Ivanu Dudić publika je upoznala relativno skoro kroz serije "Ubice mog oca", "Istine i laži", "Urgentni centar" i "Senke nad Balkanom". Zahvaljujući prvenstveno prelepim plavim očima, njen lik je brzo upamćen.

Zbog najnovijeg angažmana Ivana je neizmerno srećna. Naime, ona će uskoro zasijati punim sjajem i po prvi put u glavnoj ulozi - Sofije u seriji "Crveni mesec"

- Presrećna sam istinski što sam dobila glavnu ulogu i priliku da u punoj širini i velikom rasponu pokažem znanje koje sam stekla na glumačkoj akademiji. Kostimi su čarobni i kad uđem u svoj, i pogled na život mi se nekako promeni. Garderoba i te kako određuje ponašanje i čoveka uopšte.

Ivanino zadovoljstvo je još veće što kadar deli sa Milošem Đurovićem u ulozi srpskog oficira Nikole. Ivana je tim povodom ispričala da će se Nikola boriti za Sofijinu ljubav na samom početku Prvog svetskog rata.

- Sofija je buntovnica kao i ja, u smislu da ne trpi negativne emocije i da je nešto sputava. Obe smo bez dlake na jeziku i kažemo ono što mislimo. I ona i ja se borimo za stavove i ubeđenja, pa makar i bila pogrešna. Obe se borimo za iskrenu ljubav i predajemo se bez zadrške kad se uverimo da je muškarac koji nas osvaja vredan pažnje. Mojim roditeljima sam zahvalna za vaspitanje i usmerenja koja su mi dali, a u sklopu toga i da znam da zastupam svoje stavove. Ne kajem se što sam nešto rekla ili uradila jer sam tako osećala u duši i srcu. Najbitnije je da sam bila iskrena - objašnjava glumica.

Na pitanje da li joj se sviđa današnji trend udvaranja preko telefona i društvenih mreža, Dudićeva kaže da je pogled muškarca koji joj se sviđa najfatalniji po nju:

- Koristim društvene mreže, ali telefon nikako ne može da zameni kontakt očima, zagrljaj, dodir i topli razgovor u četiri oka.

O svom trenutnom emotivnom statusu glumica nije raspoložena da govori, ali je otkrila da se nikada ne bi prva udvarala muškarcu.

- Ne pristajem da se udvaram muškarcu, to sigurno. Mora on meni. Mora da bude kulturan i kavaljer sa lepim manirima i da gine za ljubav. Onda ću i ja da ginem i sve drugo ostaje u drugom planu. Ako nije tako, onda stvarno smo džabe krečili.

Za mesec dana proslaviće 28. rođendan, verovatno na glumačkom setu, jer će snimanje "Crvenog meseca" biti u punom jeku. Nije joj žao zbog toga jer je gluma njena najveća ljubav. Međutim, od sedme godine ona se bavila mađioničarstvom i osvajala nagrade u toj oblasti! Na šalu da li magijom može da osvoji muškarca rekla je:

- Ljubav jeste magija i očarava kao trikovi, ali ipak nije pitanje umeća, nego srca.