Celebrity News

Dragana Džajić posle udaje za Miloša Ivanovića ispričala koji trenutak SVADBE JE BIO NAJEMOTIVNIJI za nju

Dragana Džajić posle udaje za Miloša Ivanovića ispričala koji trenutak SVADBE JE BIO NAJEMOTIVNIJI za nju

Dragana Džajić, lepa i uspešna naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, prošle subote izgovorila je sudbonosno "da" i na večnu ljubav se zavetovala svom izabraniku Milošu Ivanoviću, bratu Ane Ivanović.

Gala svadbeno veselje bilo je u priličeno u jednom prestoničkom hotelu, gde se sjatilo 250 odabranih VIP zvanica - sam krem srpske javne scene svedočio je polaganju bračnih zakletvi mladenaca, a na fešti koja je u medijima proglašena svadbom decenije služila su se najskuplja pića i hrana, dok su goste zabavljale neke od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora. Pompa oko svadbe Džajićeve i Ivanovića i dalje traje, a tri dana posle romantične ceremonije Dragana Džajić podelila je svoje prve utiske za Pink.rs.

Dragana, kakvi su utisci posle svadbe?

- Utisci su zaista divni! Atmosfera je bila pozitivna, kao i svi prisutni. Sve je proteklo kako smo zamislili i drago nam je da su svi uživali i da su svi igrali do kasno u noć.

Posebno je emotivno bilo kada vas je otac Dragan odveo do Miloša. Da li je bilo i suza u tom trenutku?

- Bio je to jedan od emotivnih momenata te večeri, kao i ples sa mojim ocem koji je moja najveća podrška, ali nije bilo suza.

Miloša i vas je posebno dirnuo nastup vašeg porodičnog prijatelja Zdravka Čolića! Da li je vaša želja bila da otpeva čuveni hit "Ti si mi u krvi"?

- Čola je veliki prijatelj moje porodice. Velika je čast slušati Čolu i hvala mu neizmerno što je otpevao za nas njegov čuveni hit, evergrin "Ti si mi u krvi". On je predivan čovek i pre svega istinska zvezda, a "Ti si mi u krvi" je poklon iz velikog Čolinog srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on May 25, 2019 at 2:21pm PDT