Celebrity News

Dragana Džajić posle udaje za Miloša Ivanovića ispričala koji trenutak SVADBE JE BIO NAJEMOTIVNIJI za nju

28/05/2019

story

Dragana Džajić, lepa i uspešna naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, prošle subote izgovorila je sudbonosno "da" i na večnu ljubav se zavetovala svom izabraniku Milošu Ivanoviću, bratu Ane Ivanović.

Gala svadbeno veselje bilo je u priličeno u jednom prestoničkom hotelu, gde se sjatilo 250 odabranih VIP zvanica - sam krem srpske javne scene svedočio je polaganju bračnih zakletvi mladenaca, a na fešti koja je u medijima proglašena svadbom decenije služila su se najskuplja pića i hrana, dok su goste zabavljale neke od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora. Pompa oko svadbe Džajićeve i Ivanovića i dalje traje, a tri dana posle romantične ceremonije Dragana Džajić podelila je svoje prve utiske za Pink.rs.

Dragana, kakvi su utisci posle svadbe?

- Utisci su zaista divni! Atmosfera je bila pozitivna, kao i svi prisutni. Sve je proteklo kako smo zamislili i drago nam je da su svi uživali i da su svi igrali do kasno u noć.

Posebno je emotivno bilo kada vas je otac Dragan odveo do Miloša. Da li je bilo i suza u tom trenutku?

- Bio je to jedan od emotivnih momenata te večeri, kao i ples sa mojim ocem koji je moja najveća podrška, ali nije bilo suza.

Miloša i vas je posebno dirnuo nastup vašeg porodičnog prijatelja Zdravka Čolića! Da li je vaša želja bila da otpeva čuveni hit "Ti si mi u krvi"?

- Čola je veliki prijatelj moje porodice. Velika je čast slušati Čolu i hvala mu neizmerno što je otpevao za nas njegov čuveni hit, evergrin "Ti si mi u krvi". On je predivan čovek i pre svega istinska zvezda, a "Ti si mi u krvi" je poklon iz velikog Čolinog srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Telegraf Jet Set (@telegraf_jetset) on May 25, 2019 at 2:21pm PDT