Celebrity News

Samo osam meseci od supruginog POBAČAJA Nik Karter PODELIO SREĆNU VEST (foto)

Samo osam meseci od supruginog POBAČAJA Nik Karter PODELIO SREĆNU VEST (foto)

Slavni pevač Backstreet Boys-a, Nik Karter i njegova supruga Lauren Kit preslatkom fotografijom na Instagramu podelili su srećnu vest sa svojim fanovima. Naime, samo osam meseci od pobačaja, supruga slavnog pevača ponovo je trudna, pa će tako njihova porodica biti bogatija za još jednog člana.

– Hvala ti Bože na ovom najvećem daru koji smo mogli zatražiti – napisao je Nik na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i trogodišnjim sinom, Odinom Reinom.

U komentarima ispod fotografije mogu se pročitati čestitke njihovih fanova, a srećni roditelji ovoga puta nisu otkrivali pol deteta niti termin porođaja. Kako se dalo zaključiti sa fotografije, čini se da je Lauren u drugom tromesečju trudnoće.

Podsećamo, iza ovog para je teško razdoblje, nakon što je pre samo osam meseci imala pobačaj.

Lauren je tada trebala na svet doneti devojčicu. U tom periodu slavni pevač imao je turneju s bendom, a nakon teške vesti otkazao je sve nastupe. Međutim nakon nekog vremena odlučio je da mora nastaviti dalje.

Za njegovu suprugu Lauren ovo nije bio prvi spontani pobačaj, doživela je jedan i pre rođenja svog prvog deteta. Druga trudnoća za nju je prošla bez velikih komplikacija, te je maleni Odin na svet stigao 2016. godine.