Celebrity News

Kada se privatno i poslovno pomeša: Danijela Karić i Ivan Mileusnić gostovali u "Jutarnjem programu", pa otkrili ovo

Kada se privatno i poslovno pomeša: Danijela Karić i Ivan Mileusnić gostovali u "Jutarnjem programu", pa otkrili ovo

Mladi bračni par Danijela Karić i Ivan Mileusnić danas su u jutarnjem programu na TV "Prva" govorili o svom duetu "Voleti tebe" koji je pobrao sve simpatije publike.

Pevačica Danijela Karić i prvak u modernom plesu Ivan Mileusnić prošle nedelje publici su predstavili zajedničku pesmu "Voleti tebe" za koju su snimili i spot, a od tada ne prestaju da dobijaju pozitivne komentare.

Danijela, koja je prethodno snimila duet sa Elenom Risteskom "Srca se pogreše", ispričala je kako su došli na ideju da ukrste glasove.

- Duet sa Elenom Risteskom je super prošao i nakon toga bili smo u kolima sa kompozitorkom Aleksandrom Milutinović kada je došla ideja da snimimo duet. Ivan se oduševio idejom, i zaista mu je ovo super leglo. Otpevali smo je jedno drugom sa mnogo emocija - pohvalila je Danijela svog supruga.

Ivan je priznao da se, ipak, u jednom trenutku premišljao da li da baš on bude taj koji će sa Danijelom snimiti ovaj duet.

- Mislio sam da možda ona to ipak treba da otpeva sa nekim drugim, da li ću ja to moći, međutim kako pratim svetsku scenu rekao sam "Kad mogu oni, mogu i ja". Komentari su zaista sjajni - sa osmehom je ispričao Ivan, kome su pohvale na račun pevanja potvrdile da je doneo dobru odluku.

Par će uskoro dobiti sina, a voditeljka Jovana Joksimović u jednom trenutku ih je upitala:

- Srećni ste, zaljubljeni, venčali ste se, čekate bebu, snimili ste duet. Kod vas sve zvuči tako idealno, jeste li svesni da tako delujete ljudima?

- Svesni smo toga, a mogu samo da kažem da je sve to iskreno, to je najvažnije. Jako smo iskreni jedno prema drugom i sve radimo onako kako osećamo - istakla je Danijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutro sa Jovanom i Srdjanom (@jutrosajovanomisrdjanom) on May 29, 2019 at 1:48am PDT