Celebrity News

Njena najveća podrška: Ceca uputila OVU EMOTIVNU PORUKU i izazvala lavinu komentara

Njena najveća podrška: Ceca uputila OVU EMOTIVNU PORUKU i izazvala lavinu komentara

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ima veliku podršku svoje sestre Lidije Ocokoljić o kojoj se u javnosti malo zna jer ona ne voli da se eksponira u medijima.

Lidija je okrenuta porodici, suprugu, deci, ali i sestri kojoj je uvek bila vetar u leđa. Zato nimalo ne čudi što je Ceca na društvenoj mreži Instagram uputila emotivne reči.

Naime, pevačica je objavila fotografiju na kojoj je sa rođenom sestrom, a evo šta je napisala.

- Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvek uz mene, uvek ću te voleti iz srca i moje duše... - ovako se Ceca obratila Lidiji i sve raznežila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 3, 2019 at 2:27pm PDT