Celebrity News

STREPELI SU ŠTA ĆE BITI SA NJIHOVIM BEBAMA: Nenad i Mina Zimonjić ovaj trenutak neće zaboraviti NIKADA!

STREPELI SU ŠTA ĆE BITI SA NJIHOVIM BEBAMA: Nenad i Mina Zimonjić ovaj trenutak neće zaboraviti NIKADA!

Teniser Nenad Zimonjić sa ponosom može da kaže da je bogat čovek.

Osim što se pokazao na terenu, njegovo najveće bogatsvo je uspešna porodica koju ima. Supuga Mina mu daje vetar u leđa, a blizanci Leona i Luna su njegov centar sveta.

Ovaj popularni teniser koji danas slavi 43. rođendan, pokušava da stalno bude uz svoje najmilije. Porodica je nešto bez čega ne može da zamisli život, a nikada neće zaboraviti trenutak kada je ugledao svoje blizance.

Bračni par Zimonjić je pre deset godina dobio blizance Leona i Lunu. Mina se porodila u Americi, a jednom prilikom ispričala je da je imala veliku bojazan da će ostati bez svoje dece.

- Svaka mama pred porođaj počinje da strepi i pita se šta će biti sa bebama. Obično smatramo da se sve to dešava samo u našoj zemlji, ali dešava se svuda. Znam za takve situacije u Americi, na Floridi - rekla je ranije za "Blic" supruga tenisera koja je iz tih razloga zamolila Nenada da prisustvuje porođaju, što je on prihvatio bez pogovora.

- Nikad ne bih pomislila da će on biti na porođaju. Ali zato što sam nosila blizance pozvala njega i mamu da budu u sali. Rekla sam im: "Nenade, molim te, ti idi za jednim detetom, a ti, mama, idi za drugim. Ja vas molim da ne pitate za mene, da se ne osvrćete". I tako sve dok deci ne stave identifikacione narukvice i uzmu otisak stopala, što je u Americi praksa - ispričala je svoje razloge Mina.

Nenad je na porođaju pratio Leona, a Minina mama Lunu sve dok lekari nisu bebama stavili identifikacione narukvice.

- Sve ovo što je Mina ispričala je tačno. Njihovo rođenje je bilo najvažniji trenutak u našim životima. Pri porođaju sam pratio Leona, a kasnije i Lunu. Prisustvovanje tome je predivan osećaj i preporučio bih ga svima koji imaju priliku - rekao je jednom prilikom Zimonjić.