Celebrity News

MORALA JE DA KRENE NA TERAPIJE ZAJEDNO SA SVOJOM ĆERKOM: Džesika Alba se odlučila na drastičan korak!

MORALA JE DA KRENE NA TERAPIJE ZAJEDNO SA SVOJOM ĆERKOM: Džesika Alba se odlučila na drastičan korak!

story

Ona ističe da ima drugačija shvatanja nego njeni roditelji.

Holivudska glumica Džesika Alba priznala je da već duže vremena posećuje terapije zajedno sa ćerkom Onor, a sve u cilju što bolje međusobne komunikacije.

Ona je priznala da se njeno roditeljstvo razlikuje od načina na koji je ona bila vaspitana. Njena osnovna želja kada se odlučila krenuti na terapije bila je da “nauči da joj bude bolja majka i da bolje komunicira sa njom”, što i nije bilo najbolje rešenje kada je ona bila devojčica.

- Neki ljudi misle, kao i neki u mojoj porodici, da treba da pričaš sa sveštenikom i to je to. Ne mogu da se osećam opušteno ako pričam sa njim o svojim osećanjima. Nisam odrasla u okruženju gde možeš da pričaš o tim stvarima. Jednostavno bismo to zaboravili i nastavili da živimo dalje, tako da ja pronalazim mnogo inspiracije samo u razgovoru sa svojom decom - izjavila je glumica.

Majka troje dece i njen suprug Keš Voren imaju cilj da ostvare dobru komunikaciju sa svojim ćerkama.

- Ja, jednostavno, nisam emocionalno spremna za tinejdžersko doba ili bilo šta drugo, kao što su hormoni i prve ljubavi - priznala je glumica gostujući u emisiji kod Džimija Falona.