Celebrity News

Tamara Dragičević na modnoj reviji pokazala TRUDNIČKI STOMAK, prošetala u ovoj haljini i IMPRESIONIRALA! (foto)

Tamara Dragičević na modnoj reviji pokazala TRUDNIČKI STOMAK, prošetala u ovoj haljini i IMPRESIONIRALA! (foto)

Glumica Tamara Dragičević ispratila je reviju dizajnera Stefana Đokovića "Royals". I čim je ušetala, privukla je poglede- pojavila se u društvu koleginica, među kojima je bila i Jovana Gavrilović.

Bila  u crnoj kratkoj, plisiranoj haljini i u diskretnim potpeticama. Njen stajling je bio odličan, a sve trudnice koje uskoro iščekuju prinovu mogu da se posluže Tamarinim stajlingom kao modnom inspiracijom. ali je njen stomačić sve zasenio.

A bogami i mnoge raznežio, poput glumice Branke Pujić koja se oduševila kada je videla buduću mamu.

Pažljivo je ispratila prikazivanje kolekcije, sastavljene iz tri modne celine, u kojima je dominirao glamur i ženstvenost, a posle revije je za "Ženu" prokomentarisala:

- Volim kako Stefan radi, on je jedan veliki umetnik, pijanista, operski pevač, kreator i uspešan je u svakom segmentu svog posla. Ja i i večeras nosim njegovu haljinu, nosila sam ih i ranije, a i šetala sam na nekim Stefanovim revijama i jako mi se dopada ovo večeras.

Tamara Dragičević i njen suprug Petra Benčina koji su se venčali 2016. godine, dobiće drugu ćerku. Njihova starija mezimica Staša rođena je pre tri godine.

Ko je još sve posetio reviju Stefana Đokovića, pogledajte u galeriji ispod: