Celebrity News

Sa suprugom ima troje dece, skandali ih zaobilaze, a evo šta Ivica Iliev kaže da je TAJNA njegovog braka (foto)

Sa suprugom ima troje dece, skandali ih zaobilaze, a evo šta Ivica Iliev kaže da je TAJNA njegovog braka (foto)

Nekadašnji srpski fudbaler u bračnoj zajednici sa suprugom Ivanom je punih 14 godina, u kojoj su dobili sinove Leona (13) i Luku (4), kao i ćerku Laru (10).

Ivica Iliev, koji će ove godine napuniti 40, ne krije koliko mu znači porodica, a naročito podrška žene Ivane, koju voli isto kao prvog dana.

- Svakodnevno ulažemo mnogo truda u naš odnos. Razumevanje i poštovanje životnog saputnika je nama na prvom mestu. Ljubav je važna, ali ona nije dovoljna ako su druge okolnosti negativne. Neophodno je da se zbog zajednice pređe preko nekih karakternih crta i principa, jer u braku ti principi trebalo bi da postanu zajednički. Mi smo jedno i živimo za našu porodicu - rekao je svojevremeno Iliev za "Hello", pa otkrio tajnu njihovog odnosa.

- Ja sam takav da ne mogu da legnem u krevet dok ne rešim sve nesuglasice, ne samo sa suprugom nego i sa bratom, prijateljima, poslovnim saradnicima. Bez obzira u koje vreme, makar i u pet ujutru. To je, prema mom mišljenju, ključ uspešnog odnosa. Onog trenutka kada čovek u sebi sakrije makar i najmanju sitnicu koja mu nije po volji, to će početi stalno da radi, a deset malih stvari napraviće jednu veliku, koja posle neće moći da se reši. Sitnice su male ako se reše u istom danu, a ako se zanemare, postaju prevelike i nesavladive. Iva i ja tako funkcionišemo i verovatno zato i opstajemo - naveo je bio nekadašnji igrač "Partizana" o supruzi, koja se retko kad ističe u javnosti.

Ivica je jednom prilikom istakao i kako je upoznao Ivanu, sa kojom je prošle nedelje bio gost na svadbi Milana Lole Smiljanića.

- Ivanin najbolji drug bio mi je saigrač u juniorskim danima. Iako je te večeri imala neke druge planove, pristala je da sa njim prvo svrati na žurku, na kojoj sam bio i ja. Tada smo se upoznali, malo smo porazgovarali, ali ništa se nije desilo. Sreli smo se ponovo posle nekoliko meseci, i opet nije bilo ništa, možda i zbog toga što joj se to veče udvarao još jedan dečko. Treći put smo se našli na proslavi mog osamnaestog rođendana. Tražio sam broj telefona od zajedničkog druga, pozvao je i ostalo je istorija - kazao je on.