Celebrity News

Nina Badrić: Važno je da volimo sebe!

Nina Badrić: Važno je da volimo sebe!

Nina Badrić uplovila je u svet muzike još kao mala. Ona je sa devet godina pevala u legendarnom hrvatskom dečjem horu "Zvezdice"  i već tada je znala da želi da bude pevačica. Ninina porodica nikad tome nije pridavala veliku važnost pa su je na taj način zadržali čvrsto na zemlji.

- Uvek sam znala da ću biti ovo što jesam. Svi moji prijatelji koji su odrasli sa mnom, danas kad me sretnu kažu mi `Ne mogu da verujem. Ti si već tada znala da ćeš biti pevačica - kaže Nina.

Pored mnogih pevačica, koje zapravo postaju poznate zbog svog izgleda i seksi fotografija, ali i koje brzo izgube sjaj, Nina Badrić dokaz je da su rad i talent pravi put za dugoročan uspeh.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Jun 14, 2017 at 4:53am PDT

- Neka svako radi ono što želi i na šta ima pravo. Niko ne može nikome da sudi i da mu stavlja moralne vertikale - kaže pevačica i duhovito odgova na pitanje ima li mesta za obline (koje i nju krase) među današnjim standardima lepote

- Mi žene volimo da vidimo žene koje su vitek. Čini mi se da se većini muškaraca sviđa upravo suprotno. Moram se poslužiti jednom poslovicom. `Du** ženu krasi, a ženu orasi`  - kaže Nina kroz smeh i otkriva kako joj danas smeta preterana upotreba fotošopa.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Jul 19, 2017 at 12:44am PDT

- Sve žene iz javnog života ne izgledaju tako kako izgledaju na tim fotografijama. Gde nas suze, povećaju grudi, smanje struk. Sve je jedna velika laž - govori Nina za IN magazin, a prenosi dnevnik.hr.

- Danas je Kim Kardašijan srušila taj tabu. Trend je da se ode kod plastičnog hirurga na estetsku operaciju zadnjice. Sutra će možda ponovno pojam lepote biti Kejt Mos s 42 kile. Valjda će onda svi ići da vade te silikone. Zato je važno da volimo sebe kakvi god jesmo - poručuje Nina mladim devojkama.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Jul 6, 2017 at 2:27am PDT