Celebrity News

GOTOVO JE, Irina Šajk se sa ćerkom ISELILA iz Bredlijeve kuće?!

GOTOVO JE, Irina Šajk se sa ćerkom ISELILA iz Bredlijeve kuće?!

Već mesecima spekuliše se o velikoj krizi u odnosu Irine Šajk i Bredlija Kupera, a izgleda da su govorkanja bila tačna - američki mediji prenose da se manekenka sa ćerkicom Leom iselila iz luksuzne kuće svog dosadašnjeg partnera.

Prošle nedelje mediji su izneli tvrdnje dobro obaveštenih izvora da Irina i Bredli "pucaju" po šavovima, a sada je sve kulminiralo iseljenjem lepe Ruskinje.

- Stvari se hlade između njih dvoje i to veoma brzo. Ne stoje baš najbolje već nekoliko meseci i Irina je rešila da bi bilo najbolje da napusti zajednički dom. Čini se da im nije ostalo još mnogo zajedničkog vremena - rekao je izvor.

Ranije ove nedelje izvor je takođe rekao da je dvogodišnja Lea jedino što ih drži na okupu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Shayk & Bradley Cooper (@_itsleeas) on May 25, 2019 at 5:54pm PDT

- Oni pokušavaju zbog njihove ćerkice. Ali ništa nije dobro. Niko od njih dvoje nije srećan. Ovaj odnos odavno visi o koncu - izjavili su ljudi bliski holivudskom paru.

Podsetimo, atraktivna 32-godišnjakinja i holivudski zavodnik započeli su romansu 2015, a dve godine kasnije dobili su i ćerku. Svoj privatni život ljubomorno su čuvali od očiju javnosti, i retko su se pojavljivali zajedno na zvaničnim događajima.

Najveći skandal između ovog para izbio je u februaru ove godine na dodeli Oskara, kada je hemija između Lejdi Gage i Bredlija na pozornici tokom izvođenja pesme "Shallow" bila toliko opipljiva da su korisnici društvenih mreža komentarisali da "zaslužuje poseban identitet".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Shayk & Bradley Cooper (@_itsleeas) on Feb 24, 2019 at 8:44pm PST

Premda su svi akteri priče - Bredli, Gaga i Irina - istakli da je reč isključivo o performansu, spekulacije o tome da između glumca i pevačice ima nečeg više ni do dan danas nisu utihnule. Publici je bilo sumjiva i činjenica da je Šajkova prestala da prati Lejdi Gagu na Instagramu, a svet je dodatno žalio manekenku jer ni u toj oskarovskoj noći nije uspela da bude "najvažnija žena u Bredlijevom životu", koji se na crvenom tepihu pojavio i sa majkom.

Inače, pre holivudskog šarmera ova lepotica bila je nekoliko godina u vezi sa popularnim fudbalerom Kristijanom Ronaldom, a Kuper je bio u braku sa koleginicom Dženifer Espozito.