Celebrity News

Ana Rajković će se PORODITI U BEOGRADU, a evo šta slavni fudbaler kaže na OVU njenu ODLUKU!

Ana Rajković će se PORODITI U BEOGRADU, a evo šta slavni fudbaler kaže na OVU njenu ODLUKU!

Fudbaler će krajem jula postati otac sina Relje, koji će na svet doći u Beogradu.

Fudbaler Predrag Rajković i njegova supruga Ana doputovali su u Srbiju zbog njegovih obaveza sa reprezentacijom Srbije, ali i da bi se Ana porodila u rodnom gradu. Reprezentativac Srbije, koji važi za izuzetno vaspitanog mladića, za “Scenu” je ispričao da je ponosan što je u svoju zemlju došao sa duplom krunom koju je osvojio u dresu izraelskog Makabija, ali i da je neverovatno uzbuđen zbog Aninog porođaja, koji cela porodica takođe željno iščekuje.

- Srećan sam što sam u Beograd i u Srbiju došao kao osvajač duple krune, ali i privatno sam neverovatno uzbuđen jer jedva čekam Anin porođaj. Ona ulazi u osmi mesec. Krajem jula će se roditi naš sin Relja i svi naši takođe jedva čekaju da ga vide. Ana je odlučila da se porodi u Beogradu i da budemo zajedno što više, koliko meni profesionalne obaveze budu to dozvolile. Ostaću do septembra dok beba ne ojača malo, onda idemo kući u Tel Aviv - otkriva Peđa.

Njegova lepa supruga, manekenka i dizajnerka koja i pred kraj trudnoće blista, prati supruga gde god igra:

- Ana i ja se lepo slažemo i oduševljeni smo što stvaramo porodicu. Nije razmažana trudnica zbog koje bih stalno morao noću da jurcam i donosim joj nešto što joj se prijelo. Prijatna je u trudnoći, odnosno dobra je trudnica. Srećan sam sa njom.

Budući da uz Anin izbor zanimanja slabo ide bavljenje kućom i porodicom, Peđa kaže da je njegova izabranica atipična.

- Ana jeste mlada, ali je zrela za svoje godine. Nije znala da kuva na početku našeg zajedničkog života, iako nije morala, jer srećom možemo da imamo nekog ko to radi za nas, ona je naučila mnogo toga da skuva. Mi nismo tipovi koji vole da skitaju, mada se uželimo Srbije i Beograda, pa smo više aktivni ovde nego u Izraelu. Takođe, ovde su nam i prijatelji, pa i to utiče na našu aktivnost. Kod kuće u Tel Avivu, gde je trenutno naša baza, nama je dovoljno da odemo na plažu ili da šetamo pored mora zagrljeni - ispričao je fudbalski reprezentativac Predrag Rajković.