Celebrity News

Novo pojavljivanje na naslovnici izazvalo oduševljenje: Crna pantera POMERILA GRANICE SENZUALNIM izdanjem (foto)

Novo pojavljivanje na naslovnici izazvalo oduševljenje: Crna pantera POMERILA GRANICE SENZUALNIM izdanjem (foto)

Iako je u 50. godini života, nekad najpoznatija svjetska manekenka i model i danas ruši sve predrasude. Našla se na naslovnici modnog magazina Elle i pokazala besprekornu liniju...

Pre nekoliko dana Naomi Kempbel proslavila je 49. rođendan, ali to nikako ne znači da je svojoj karijeri rekla zbogom. Njeno novo pojavljivanje na naslovnici modnog magazina Elle izazvalo je oduševljenje obožavatelja i javnosti.

Za nju kao da je vreme stalo, barem ako je suditi po fotografijama koje su preplavile društvene mreže, a koje će se uskoro pronaći na svim kioscima širom sveta.

https://www.instagram.com/p/ByXs4n4gZ3b/?utm_source=ig_embed

Zanosna crna pantera kako je od milja nazivaju kolege i saradnici i dalje oduzima dah svojom lepotom i neverojatnom figurom. Naomi je pozirala samo u dužoj majici, a do izražaja su došli njeni istrenirani bicepsi i noge. Na ovakvoj figuri pozavidele bi joj i duplo mlađe koleginice.

Iako je na pragu pedesete Naomi još uvek žari i pali modnim pistama.

Jedna, jedina i neponovljiva Crna pantera vlada pistama 33 godine, što retkima u modnoj industriji polazi od ruke. Specifična je po svom senzualnom i zavodničkom "cat walk" hodu koji nijedna njena kolegica do sada nije uspela iskopirati.