Celebrity News

Ceca kupuje LUKSUZNU NEKRETNINU, komšinica će joj biti Viki Miljković, a evo kome je obezbedila krov nad glavom

Ceca kupuje LUKSUZNU NEKRETNINU, komšinica će joj biti Viki Miljković, a evo kome je obezbedila krov nad glavom

story

Svetlana Ceca Ražnatović će u svoju imovinsku kartu, osim kuće na Dedinju i Kipru, uskoro upisati i stan u Beogradu na vodi. Kako se navodi, pevačica je već odabrala stan koji ima oko 130 kvadratnih metara, a koji planira da, kada dođe vreme za to, ustupi svojoj deci na korišćenje.

 

- Ceca je pre nekoliko godina kupila kuću na Kipru, koju je potpuno uredila prema svojim željama i nije tajna da najradije tamo odlazi kada ima slobodnog vremena. Tamo najbolje može da se odmori i opusti jer je niko ne prepoznaje, te zbog toga nikada nije žalila novac koji je uložila u tu kuću. Međutim, nedavno je shvatila da je vreme da novac ponovo uloži u nekretninu, koja će ostati njenoj deci na korišćenje. Zbog toga je angažovala agenciju za prodaju nekretnina i objasnila da želi luksuzan stan na atraktivnoj lokaciji u zgradi koja će, osim privatnog obezbeđenja, imati teretanu i spa, ali i sve pogodnosti koje su joj neophodne - kaže izvor.

Među komšijama biće joj Viki Miljković, koja je tu već pazarila tri stana, te i ne čudi što je Ceca baš tu došla u razgledanje.

Nstavak na sledećoj strani!

- Viki je već pazarila tri stambene jedinice u izgradnji na toj lokaciji, a Ceca je nedavno sa svojom prijateljicom obišla njene stanove. Tada se oduševila prostorom, lokacijom, ali i pogledom sa višespratnice na reku i beogradske mostove. Tada je rešila da upravo u toj zgradi pazari novi dom, te je pozvala svog agenta za nekretnine, od koga je tražila da joj pokaže stanove koji su ostali za prodaju - priča izvor za "Kurir", pa dodaje:

- Ceca je u narednih nekoliko dana išla u razgledanje slobodnih stanova, a u uži izbor su ušle čak tri luksuzne nekretnine u Beogradu na vodi. U narednom periodu treba da odluči koji će stan kupiti, a konsultovala se i sa Veljkom i Anastasijom. Ceca bi najradije kupila stan koji se nalazi na nekom od poslednjih spratova, tamo su stanovi ujedno i najveći, a njena deca je podržavaju u tome. Sviđa joj se i to što stan ima više od 130 kvadrata, dve spavaće sobe, kao i odvojenu kuhinju od trpezarije i dnevne sobe.

Takođe, stan ima i dva kupatila, kao i ogromnu terasu, na kojoj Ceca planira da uživa i uredi je po svom ukusu. Stan je već potpuno opremljen, svaka soba je klimatizovana, ugrađeni su kompletni kuhinjski elementi, ugrađen je i hrastov parket, kao i ugradni plakari i posebna rasveta - otkriva izvor.

- Međutim, najviše joj se sviđa što je stan na prestižnoj lokaciji i što u blizini ima dosta parkova i zelenila. Zgrada poseduje zatvoreni bazen, igraonicu za decu, teretanu, recepciju koja je non-stop na raspolaganju stanarima, ali i garažno mesto. Drugim rečima, stan je savršen za Cecu - zaključio je izvor.