Celebrity News

Otpratila muža na Instagramu i ispratila ga u Cirih: Ovo je prava istina o braku Goge i Uroša!

10/06/2019

Otpratila muža na Instagramu i ispratila ga u Cirih: Ovo je prava istina o braku Goge i Uroša!

story

Pevačica Goga Sekulić našla se u centru drame kada je u medijima isplivala vest da se razvodi od supruga Uroša sa kojim je pre šest meseci dobila sina. Ovim povodom pevačica je gostovala jutros u jutarnjem programu televizije "Pink".

Naime, Goga je došla da pojasni šta se zapravo desilo.

- Uroša sam otpratila na Instagramu i ispratila u Cirih. Ne razvodimo se, ali su svi brže bolje pozvali da pitaju šta se dešava. Nisu me zvali da čestitaju rođenje sina, ili krštenje ali za ovo su se setili. Evo da kažem svima koji brinu da se ne razvodim, barem ne da ja znam - rekla je pevačica koja je nasmejala i voditelja u studiju.

Od priče o razvodu Goga juče nije znala kome pre da ogovori a priznala je da je čitala i komentare na društvenim mrežama a najzanimljiviji joj je bio kada su joj rekli da je super što se razvela putem instagrama.

- To bi bilo drobo da zakonski može da se reši, ako se razvedeš na tviteru to znači da je stvarno tako - našalio se voditelj.

- Moji su se zabrinuli jer ne znaju da nekada novinari čuju nešto, da nešto napišu i da ne mora da znači da se baš to stvarno tako dešava. Evo, ja sutra putujem u Cirih sa bebom, tako da ćemo biti tamo četiri pet dana, svi zajedno - rekla je Goga istakavši da je sa njom, njenim suprugom i njihovim brakom sve u redu.

- Znam da će sad neko da kaže, evo je trči da spašava brak - prokometarisala je sa osmehom Goga.